You are here:

MM Stoica, mesaj din Glasgow înainte de Rangers - FCSB, următorul meci al campioanei României în Europa: "Lasă-ţi amprentele, au spus"

MM Stoica, mesaj din Glasgow înainte de Rangers - FCSB, următorul meci al campioanei României în Europa: "Lasă-ţi amprentele, au spus"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB o înfruntă pe Rangers în etapa a treia a fazei principale din UEFA Europa League.

Campioana României are parte de un parcurs excelent în UEFA Europa League. După două etape, echipa antrenată de Elias Charalambous a obţinut şase puncte şi ocupă locul şase în clasamentul celor 36 de echipe.

Mihai Stoica a vizitat muzeul clubului din Glasgow, loc în care se afla şi un fanion cu Unirea Urziceni, fosta campioană a România din sezonul 2008-2009. În sezonul 2009-2010 din UEFA Champions League, formaţia ialomiţeană reuşea să se impună cu scorul de 4-1, în Scoţia, în faţa celor de la Rangers.

Rangers, obişnuită cu adversarele din România

Mihai Stoica a postat şi un mesaj alături de fotografiile din muzeul stadionului Ibrox Park: "Leave your mark they said" (n.r. Lasă-ţi amprenta, au spus"), a transmis oficialul campioanei României.

Formaţia lui Philippe Clement vine după un eşec suferit în campionat, în faţa celor de la Kilmanrock, cu scorul de 1-0. Antrenorul belgian al celor de la Rangers 

"Am primit informaţii despre două echipe, nu una singură. Sper că vor folosi numai una. Nu, ne concentrăm doar pe noi, să ne facem noi jocul. Vom vedea ce jucători vor folosi. Dar este vorba doar despre noi! Şi eu nu cred că oamenii vor arunca banii şi punctele din Europa League, că nu vor veni cu cea mai bună echipă! Nu.", a declarat Clement, la conferinţa de presă.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicarangerseuropa league 

viewscnt
Articole similare