Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remember! Mihai Stoichiţă era pe val înainte de EURO U21: "Cu voi nu îmi e frică să spun că mă duc să câştig Campionatul European. Cu numele astea te baţi la campionat în România"

Remember! Mihai Stoichiţă era pe val înainte de EURO U21: "Cu voi nu îmi e frică să spun că mă duc să câştig Campionatul European. Cu numele astea te baţi la campionat în România"

Echipa națională

Comentarii

Directorul Tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, deborda de încredere înainte de EURO U21 2023, competiţie găzduită de România şi Georgia. Oficialul a ridicat în slăvi generaţia actuală de la reprezentativa U21, care între timp a înregistrat înfrângeri cu niciun gol marcat la Campionatul European.

Declaraţia care-l "bântuie" acum pe Mihai Stoichiţă. "Umfla" naţionala U21

Echipa naţională U21 a României a pierdut sâmbătă, la Bucureşti, scor 0-1, meciul din grupa B cu echipa naţională U21 a Ucrainei. Tricolorii au pierdut prin autogolul din minutul 89 al lui Dican. Este a doua înfrângere a tricolorilor lui Emil Săndoi, după 3-0 cu Spania, în primul meci. 

Doar o minune mai poate face ca naţionala U21 a României, cu niciun gol marcat, să se mai califice din grupă, conform calculelor

Totuşi, în martie, starea de spirit a conducerii FRF era diferită. După două Campionate Europene U21 bune ale reprezentativei, cu Mirel Rădoi şi Adrian Mutu pe postul de selecţioner, Mihai Stoichiţa s-a avântat să spună că e impresionat de fotbaliştii din lot. 

De altfel, ei i-au dat speranţe oficialului FRF să afirme că România U21 chiar ar putea câştiga trofeul turneului final. 

”De câteva zile stau numai la echipele naţionale şi mă uit şi eu când intru la o şedinţă ce e în jurul meu. Mă uitam la U21, pentru că m-am dus şi am stat cu Emil Săndoi şi cu băieţii la o analiză a meciurilor Portugaliei şi când vezi Petrila, Baiaram, Grameni, Pitu, Miculescu, absolut toţi care sunt pe acolo sunt jucători care decid meciuri pentru poate posibila viitoare campioană a României.

Şi noi facem un caz de un jucător care a refuzat constant convocarea la echipa naţională (n.r. – Cătălin Cârjan). Păi se ridică nivelul campionatului U23 din Anglia la nivelul din SuperLiga?

Şi când m-am uitat la ei le-am spus <<Cu voi mie nu îmi e frică să spun că mă duc să câştig Campionatul European>>. Dacă mă mai gândesc că de la echipa mare pot veni, după ce termină acţiunea din vară, Louis Munteanu, Tavi Popescu, mai e încă unul…

Te uiţi la ei, păi când spui numele astea... Probabil dacă ai avea echipa naţională U21 pe mână, te-ai bate la campionat în România. Asta e părerea mea”, declara Mihai Stoichiţă, pentru Fanatik, în urmă cu câteva luni. 

Cum a arătat România U21 cu Ucraina U21: Târnovanu – Pantea, Racoviţan, Dican, Ţicu – Screciu-cpt. (Cîmpanu 82), Lixandru (Vlad Pop 82) – Işfan, L. Munteanu (57 Dragoş Albu), Petrila (Octavian Popescu 57) – Markovic (Bîrligea 68). Selecţioner: Emil Săndoi.

 

Afla mai multe despre: mihai stoichitaromania u21 

viewscnt
Articole similare