adplus-dvertising
You are here:

Revenire de senzaţie la FCSB! MM, anunţ surpriză. S-a antrenat deja cu echipa! | EXCLUSIV

Revenire de senzaţie la FCSB! MM, anunţ surpriză. S-a antrenat deja cu echipa! | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a anunţat o revenire de senzaţie la FCSB, mai repede decât se aştepta oricine. Iulian Cristea (28 de ani), fundaşul central accidentat grav la genunchi în vară, s-a refăcut şi s-a antrenat deja cu echipa "roş-albastră".

FCSB are un nou jucător la antrenamente. Mihai Stoica a făcut un anunţ surpriză: Iulian Cristea s-a refăcut mai repede decât se aştepta oricine şi a început deja antrenamentele cu echipa, ba chiar duce şedinţele de pregătire full, fără menajamente sau dureri.

Revenire de senzaţie la FCSB! MM, anunţ surpriză: "Iulian Cristea a făcut antrenament din primul până în ultimul minut" | EXCLUSIV

Accidentat în iunie, în timpul unui meci din Liga Naţiunilor cu Muntenegru, Iulian Cristea are parte de o revenire de senzaţie la FCSB. Mihai Stoica, managerul general al echipei, a făcut un anunţ surpriză în direct la Orange Sport şi a spus că fundaşul şi-a revenit şi s-a antrenat la capacitate maximă.

Totuşi, chiar dacă s-a antrenat fără probleme, Iulian Cristea nu va fi forţat să joace mai devreme de luna ianuarie, dacă situaţia nu o va impune.

"S-a antrenat normal, a făcut anternament din primul până în ultimul minut şi Cristea. Aici e şi altceva. Un jucător care vine după o accidentare şi e refăcut complet, trebuie ca perioada petrecută de la operaţie până şi-a revenit complet să mai fie parcursă o dată pentru a recăpăta forma sportivă. Mai are nevoie! Cred eu că, dacă nu vom fi forţaţi de împrejurări, va începe să joace din ianuarie.

Mai bine nu, că n-are niciun sens, avem toţi cei patru fundaşi centrali apţi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Iulian Cristea s-a accidentat grav la genunchi, a suferit o ruptură de ligamente pentru care în mod normal se stă pe tuşa minimum şase luni. Totuşi, fundaşul s-a refăcut mult mai repede şi chiar a putut să se antreneze la capacitate maximă, după operaţia la genunchi.

  • 0 - niciun meci n-a jucat Iulian Cristea în acest sezon la FCSB
  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Iulian Cristea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare