Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a încheiat a 38-a ediţie a maratonului de la Sevilla. Care au fost câştigătorii. Evenimentul a fost transmis de Orange Sport 3.

S-a încheiat a 38-a ediţie a maratonului de la Sevilla. Care au fost câştigătorii. Evenimentul a fost transmis de Orange Sport 3.

Alte sporturi

Comentarii

S-a încheiat a 38-a ediţie a maratonului de la Sevilla.

La masculin, primul care a trecut linia de sosire a fost Gadisa Birhanu Shumie, din Etiopia, cu un timp de 2.04.59. De altfel, la masculin podiumul a fost alcătuit în totalitate din etiopieni.

La feminin, învingătoare a fost Jacklin Chelal, din Kenya. De remarcat că, în acest an, nu s-a bătut niciun record.


Maratonul din Sevilla se vede în direct la Orange Sport!

Maratonul de la Sevilla, cunoscut ca maratonul care are loc pe cea mai plată suprafaţă din Europa, va debuta duminică, la ora 9:30.

În acest an, 12.000 de sportivi din peste 50 de ţări se vor întrece în stabilirea unor noi recorduri şi vor lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris în cadrul evenimentului andaluz.

Această ediţie va fi a 38-a a competiţiei, iar traseul îi va purta pe participanţi prin tot oraşul, pe o distanţă 42,915 metri, adică aproape 43 de kilometri! Organziatorii au dezvăluit că toate locurile care erau disponibile pentru întrecere au fost ocupate.

Nu rataţi această ediţie a Maratonului de la Sevilla, duminică, pe 19 februarie, de la ora 09:30, în direct la Orange Sport 3.

Afla mai multe despre: maraton sevilla 

viewscnt
Articole similare