Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se aude, sunt zvonuri". MM, informaţii îngrijorătoare despre FCSB - CFR Cluj, în Ghencea. Sunt măsuri fără precedent la meci: "Nu poate fi atât de inconştient"

"Se aude, sunt zvonuri". MM, informaţii îngrijorătoare despre FCSB - CFR Cluj, în Ghencea. Sunt măsuri fără precedent la meci: "Nu poate fi atât de inconştient"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a făcut un apel public privind măsurile care vor fi aplicate la FCSB - CFR Cluj, meci care se va disputa pe Stadionul Steaua. Inevitabil, conducătorul clubului a auzit şi zvonuri despre posibile "dezagremente" provocate intenţionat.

Zvonuri îngrijorătoare au ajuns la Mihai Stoica, în ciuda măsurilor de securitate la FCSB - CFR Cluj, în Ghencea

FCSB a anunţat că partida cu CFR Cluj, contând pentru etapa a patra a Superligii, se va disputa pe Stadionul ”Steaua”, duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Este primul meci al echipei finanţate de Gigi Becali pe noua arenă din Ghencea, care a fost închiriată cu eforturi mari la negocieri. Măsuri sporite de securitate vor fi la meciul dintre vicecampioană şi fosta campioană a României, dar chiar şi ala informaţii despre posibile neplăceri circulă în aceste zile. 

Ultimele detalii din jurul meciului FCSB - CFR Cluj au fost furnizate de Mihai Stoica. 

"Cred că măsuri ca acum n-au fost luate la niciun eveniment din România. Mă refer la colaborarea fără cusur dintre noi, organizatorii, jandarmerie, poliţie, forţele de ordine. Nu cred că cineva poate fi atât de inconştient să provoace un incident la un meci cu asemenea expunere, că pedepsele vor fi drastice. 

Controalele vor fi foarte stricte şi orice manifestare va fi sancţionată şi vor fi evacuări. Sper ca oamenii să nu-şi rişte libertatea. Noi nu ne mutăm în Ghencea, ne vom întoarce pe Arena Naţională. 

Se aude, sunt zvonuri, că sunt unii care vor să provoace dezagremente (n.r. - la FCSB - CFR Cluj)", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

MM Stoica: "Dacă cineva are curaj să intre şi să provoace dezordine la meciul ăsta, îşi asumă un risc colosal"

Oficialul FCSB a continuat să sublinieze că pot exista consecinţe grave pentru cei care provoacă incidente. 

"Ştiţi că unii (n.r. - dinamoviştii) au fost mândri că au dat foc stadionului, sunt chestii pe care nu le înţeleg. Sunt infantilisme astea, îmi încurajez echipa, mă lupt cu galeria adversă prin mesaje, scandări. Nu se poate spectacol pirotehnic acum (n.r. - la FCSB - CFR Cluj, pe Stadionul Steaua) şi toată lumea a înţeles. Dacă cineva are curaj să intre şi să provoace dezordine la meciul ăsta, îşi asumă un risc colosal. 

Am văzut nişte fotografii cu câteva bilete cumpărate şi erau compromise, că aveau mesaje scrise pe bilete. Dacă nu sunt folosite, descompletează anumite zone. Asta se poate. Dacă sunt multe, asta e. Există posibilitatea să cumpere bilete şi să intre (n.r. - pe stadion fanii Stelei Bucureşti). 

Vreau să se înţeleagă foarte clar. O persoană kamikaze dacă vrea să facă un gest ieşit din comun la meciul ăsta, că pierd ăia meciul 3-0... 

Va fi toletanţă zero pentru cei care vor încerca, vor fi măsuri din partea statului român, pentru că expunerea e mare. Suntem o ţară care aparţine UE şi stadionul e al MApN, care face parte din NATO. N-ar trebui să avem emoţii că s-ar putea întâmpla ceva la acest meci", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport

Afla mai multe despre: fcsb cfr cluj ghenceafcsb cfr cluj stadionul steauamihai stoicamm stoicamm stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare