Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se reia Superliga! Avertismentul lui Florin Pârvu despre ”cel mai bun mijlocaş din România”, transferul-vedetă al Petrolului: ”Sunt probleme!”

Se reia Superliga! Avertismentul lui Florin Pârvu despre ”cel mai bun mijlocaş din România”, transferul-vedetă al Petrolului: ”Sunt probleme!”

Petrolul

Comentarii

Florin Pârvu (47 de ani) a prefaţat duelul dintre Petrolul Ploieşti şi U Craiova 1948 şi a vorbit despre noul transfer al ”Lupilor galbeni”, mijlocaşul Jefferson Nogueira Junior (29 de ani).

La reluarea Superligii, după pauza cometiţională, Petrolul Ploieşti va juca în deplasare cu U Craiova 1948, în etapa a doua din play-out.

Meciul va avea loc vineri, 12 martie, de la ora 21:00, şi va fi transmis pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Avertismentul lui Florin Pârvu despre Jefferson, transferul-vedetă al Petrolului: ”Sunt probleme!”

La conferinţa de presă premergătoare duelului, Florin Pârvu a vorbit despre ce aşteptări are de la meciul din Bănie.

De asemenea, antrenorul Petrolului a dat detalii şi cu privire la noul transfer realizat de gruparea prahoveană.

Petrolul l-a adus în această pauză competiţională pe Jefferson Nogueira Junior, supranumit de Marius Şumudică ”cel mai bun mijlocaş din România”.

Florin Pârvu a precizat că sunt unele probleme cu permisul de muncă al jucătorului şi va mai dura o scurtă perioadă până când îl va avea sub comandă.

”Primul meci după pauza competiţională, pot spune că întâlnim o echipă foarte bună, care s-a bătut până în ultima etapă din sezonul regulat pentru a intra în play-off. 

S-au rezolvat o mare parte din problemele care au fost, s-au plătit şi salariile pe luna ianuarie. Există stabilitate şi asta le-am spus şi băieţilor. Eu cred că orice echipă din Liga 1 îşi doreşte stabilitate. 

Ne-a dat puţin peste cap săptămâna trecută, de miercuri, o viroză care e în cadrul echipei şi care a scos din antrenament o mare parte dintre jucători. 

(n.r. despre Jefferson) Jefferson se antrenează cu noi de ceva timp, este un jucător pe care eu mi l-am dorit la echipă, un jucător cu calitate, un jucător care cu siguranţă va aduce un plus echipei noastre.

El a avut acele probleme cu viza medicală, în acest moment îl aştept. Sunt probleme cu permisul de muncă, încă aştept să îi vină permisul de muncă şi să îl iau în lot cât mai repede. 

Trebuie să avem foame de rezultate, foame de puncte şi orice punct pe care noi îl vom aduce este bun, iar la urmă, când vom trage linie, vom vedea unde suntem”, a declarat Pârvu, înainte de meci.

U Craiova 1948 şi Petrolul Ploieşti sunt primele două clasate din play-out. Oltenii sunt lideri, cu 23 de puncte, în timp ce prahovenii sunt un loc mai jos, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: petrolulflorin parvu 

viewscnt
Articole similare