Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se ştie viitorul lui Lionel Messi. Ce planuri are fotbalistul argentinian după o nouă decepţie suferită cu PSG în Champions League

Se ştie viitorul lui Lionel Messi. Ce planuri are fotbalistul argentinian după o nouă decepţie suferită cu PSG în Champions League

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi (35 de ani) are şanse foarte mari să rămână la PSG şi din vară, în ciuda eliminării premature din Champions League.

PSG a trăit o nouă deziluzie în Champions League. La fel ca anul trecut, parizienii au părăsit competiţia încă din faza optimilor de finală.

Dacă data trecută a fost vorba despre Real Madrid, acum le-a venit de hac Bayern Munchen, care a trecut fără mari emoţii de PSG, cu 3-0 la general.

Cu Neymar accidentat, cu Mbappe şi Messi, de negăsit, şi cu un Verratti, în poate cea mai slabă prestaţie din carieră la parizieni, campioana Franţei nu a avut nicio şansă în faţa gigantului bavarez.

Se ştie viitorul lui Lionel Messi. Ce planuri are fotbalistul argentian după eliminarea cu PSG din Champions League

Astfel, după această eliminare prematură, s-a pus din nou accent viitorul lui Messi şi Mbappe la Paris. Dacă în cazul francezului există mirajul numit Real Madrid, în ceea ce-l priveşte pe fotbalistul sud-american, indiciile îl dau în continuare la PSG.

Conform presei din Argentina, Messi ar urma să rămână în capitala Franţei şi în sezonul următor. Astfel, este de aşteptat ca în perioada următoare să existe runde noi de negocieri cu privire la prelungirea contractului său, unul scandent la data de 30 iunie 2023.

”Până azi, poziţia lui Lionel Messi nu s-a schimbat deloc: intenţiile sale sunt să rămână la PSG.

Sunt programate întâlniri pentru reînnoirea contractului care va expira pe 30 iunie, pentru a pune la punct anumite detalii.

Deocamdată, nicio altă destinaţie nu este luată în considerare”, se arată în mesajul postat de cunoscutul jurnalist argentinian Cesar Luis Merlo, pe contul oficial de Twitter.

Lionel Messi, decepţii an de an în Champions League, din 2019 până în prezent

Statistic, Messi a avut parte de decepţii în ultimele sezoane în Champions League. De la semifinalele de tristă amintire cu Liverpool, în 2019, argentinianul nu a mai trecut de faza optimilor de finală decât într-o singură situaţie.

Este vorba despre sezonul pandemic 2019-2020, când a ajuns în sferturi, dar Barcelona a fost spulberată de acelaşi Bayern Munchen, cu un de necrezut 8-2.

Lionel Messi are patru trofee Champions League în palmares, toate cu Barcelona: 2006, 2009, 2011, 2015.

Afla mai multe despre: messichampions leaguepsg 

viewscnt
Articole similare