Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Suediei a dezvăluit ce s-a întâmplat la pauză, după atacul din Bruxelles, în care doi suporteri nordici au fost ucişi

Selecţionerul Suediei a dezvăluit ce s-a întâmplat la pauză, după atacul din Bruxelles, în care doi suporteri nordici au fost ucişi
Comentarii

Selecţionerul Suediei, Janne Andersson, şi căpitanul Victor Lindelöf şi-au exprimat profunda emoţie după atentatul care a ucis doi compatrioţi ai lor, luni, la Bruxelles, unde Suedia juca împotriva Belgiei.

Căpitanul Suediei după meciul suspendat cu Belgia: "Am fost de acord să nu jucăm"

"Suntem foarte trişti şi avem lacrimi în ochi", a declarat selecţionerul Suediei, Janne Andersson, într-o conferinţă de presă, preluată de RTBF. "Am auzit vestea incredibilă la pauză şi am fost foarte trişti. Jucătorii nu au mai vrut să joace", a spus el.

Victor Lindelöf, căpitanul suedez, a spus la rândul său: "Am fost de acord să nu jucăm. Şi belgienii au considerat că aceasta era singura opţiune posibilă. Cel mai important lucru este ca fanii să fie în siguranţă. Stadionul este cel mai sigur loc pentru ei".

Fanii au rămas pe stadion aproximativ două ore de la întreruperea meciului, din motive de securitate. În cele din urmă stadionul a fost evacuat în jurul orei locale 23.45.

Afla mai multe despre: buxellesbelgia suediajanne anderssonvictor lindelof 

viewscnt
Articole similare