Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Senzaţional!”. Mihai Stoica, uluit de fostul fotbalist de la FCSB cu care s-a împăcat: ”Aleargă meci de meci” | EXCLUSIV

”Senzaţional!”. Mihai Stoica, uluit de fostul fotbalist de la FCSB cu care s-a împăcat: ”Aleargă meci de meci” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica (58 de ani) a avut numai cuvinte de laudă pentru unul dintre remarcaţii acestui sezon din Superligă. Jucătorul a fost unul dintre oamenii de bază ai ultimei mari generaţii pe care a avut-o FCSB, iar acum este esenţial pentru o echipă din play-out.

U Cluj a învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0, în etapa a cincea din play-out-ul Superligii.

Alex Chipciu a avut o nouă prestaţie solidă, a fost din nou foarte ofensiv şi a apărut de multe ori la finalizare, doar ghinionul a făcut să nu marcheze.

”Senzaţional!”. Mihai Stoica, uluit de Alex Chipciu: ”Aleargă meci de meci” | EXCLUSIV

Aflat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica l-a lăudat pe jucătorul cu care a colaborat timp de patru ani şi jumătate la FCSB (ianuarie 2012 - 2016).

Astfel, oficialul roş-albaştrilor consideră că jucătorul care va împlini 34 de ani luna viitoare este eroul lui U Cluj în acest sezon.

”Eu nu vedeam să câştige U Cluj. Vedeam un jucător, Chipciu, care parcă e cel din tinereţele. Aleargă meci de meci. Senzaţional!

Cred că el a reaprins spiritul şepcilor roşii, sunt convins. Fără Chipciu nu aveau şanse să se salveze. Ies din zona periculoasă acum”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

În urma acestei victorii cu ”lanterna”, U Cluj ocupă locul 5 în play-out, cu 26 de puncte, în timp ce CS Mioveni sste ultima clasată, cu 11 puncte.

Chipciu şi colegii săi au avut o bucurie imensă după victoria lui U Cluj, din deplasare, cu Petrolul Ploieşti, scor 2-0, din etapa trecută.

Totodată, după acel succes, Alex Chipciu a vorbit despre relaţia pe care o are cu Mihai Stoica, dezvăluind că a reluat legătura cu acesta.

"Aoleu, ce tâmpit am fost că am spus asta. Dar nu s-a pus problema de treaba asta.

E adevărat că am început să vorbesc iar cu MM după o mare perioadă în care n-am vorbit, pentru că înainte vorbeam zilnic. Am reluat legătura cu el, dar atât şi nimic mai mult. 

Nu mi-a spus niciodată să mă întorc la Steaua (n.r. - FCSB), să las eu loc să-mi fac imagine, că vreau să mă duc la Steaua (n.r. - FCSB), să apară prin ziare. Nu profit deloc. 

Au fost nişte performanţe bune acolo, m-am simţit bine acolo, am fost stelist de mic, asta e clar, dar nu m-am gândit la... Mă gândesc doar la ce e acum. Mă duc acasă şi vedem ce va fi peste câteva zile. 

(n.r. viitorul te leagă de U Cluj?) Nu ştiu, chiar nu ştiu. Îmi place aici, m-am ataşat de club. Îmi place energia de aici, cu suporteri, entuziasm.

E drept că am vorbit cu ei şi am zis că până la vară vreau doar să ne salvăm şi după vedem ce va fi", afirma Chipciu, după victoria lui U de la Ploieşti.

Afla mai multe despre: chipciuu clujmihai stoica 

viewscnt
Articole similare