Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfatul lui Ciprian Marica pentru Adrian Mutu, după plecarea de la Neftchi Baku: "Nu mai este un puşti, nu mai ia decizii pripite" | EXCLUSIV

Sfatul lui Ciprian Marica pentru Adrian Mutu, după plecarea de la Neftchi Baku: "Nu mai este un puşti, nu mai ia decizii pripite" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Ciprian Marica a vorbit despre plecarea lui Adi Mutu de la Neftchi Baku şi despre variantele sale după plecarea din Azerbaidjan.

Adrian Mutu a părăsit formaţia azeră Neftchi Baku după doar cinci luni de la instalarea pe banca echipei din Baku.

"Briliantul" a semnat cu Neftchi Baku la doar câteva zile după ce a plecat în mod neaşteptat de la Rapid, în luna iulie. Azerii de la Neftchi Baku l-au demis pe Adrian Mutu în Ajunul Crăciunului.

"Contractul dintre Neftci şi Adrian Mutu a fost reziliat în baza acordului reciproc. Neftci îi mulţumeşte lui Adrian Mutu pentru cooperare şi efort şi îi urează succes în activităţile viitoare. Totodată, clubul transmite încă o dată sincere condoleanţe lui Adrian Mutu pentru trecerea în nefiinţă a mamei sale", a notat Neftci Baku pe Facebook.

În 23 de partide cu Mutu antrenor, Neftci a înregistrat 10 victorii, opt înfrângeri şi cinci egaluri. În prezent, fosta campioană a Azerbaidjanului este pe locul trei în campionat, cu 28 de puncte, la 10 puncte distanţă de liderul Qarabag.

În ziua în care anunţul plecării lui Mutu a fost făcut public, Neftci a învins-o cu 2-0 pe Kapaz. Noul antrenor al lui Neftci Baku este Miodrag Bozovic, un tehnician în vârstă de 55 de ani, care a pregătit-o ultima dată pe Arsenal Tula (Rusia).

După plecarea lui Mutu de la Baku, s-a zvonit că "Briliantul" ar putea ajunge pe banca celor de la CFR Cluj, sau pe banca Petrolului Ploieşti.

Ciprian Marica: "Sper să fie inspirat"

Fostul său coleg din atacul echipei naţionale, Ciprian Marica, a analizat cele două variante şi cum s-ar potrivi Mutu pe banca celor două cluburi din Superliga.

"Poate mai aşteaptă puţin şi dacă lucrurile nu merg la CFR vă avea oportunitatea acolo.

Să te duci la Petrolul nu este o alegere uşoară, după ce vii de la Rapid şi în Baku unde aspiraţiile sunt mai mari şi te duci la Petrolul, care nu are o echipă consolidată şi stabila şi e mult mai greu.

 Nu ştiu care sunt planurile lui, ce ştiu este că vă cântări mai bine, nu mai este nici el un puşti, nu mai ia decizii pripite, aşa că sper să fie inspirat.", a declarat Ciprian Marica, pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: ciprian maricaadrian mutuneftchi bakupetrolulcfr clujrapid 

viewscnt
Articole similare