You are here:

Simona Halep nici n-a vrut să audă de o revenire în România după eliminarea de la Hong Kong. În ce ţară a plecat sportiva pentru a se antrena în cele mai bune condiţii

Simona Halep nici n-a vrut să audă de o revenire în România după eliminarea de la Hong Kong. În ce ţară a plecat sportiva pentru a se antrena în cele mai bune condiţii

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a câştigat primul său meci din acest an, săptămâna trecută, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong.

După victoria cu Rodionova, Simona Halep a fost învinsă şi a părăsit turneul. Imediat după plecarea de la Hong Kong, sportiva a luat decizia de a nu reveni în România pentru a continua pregătirea.

Simona Halep s-a oprit la apartamentul pe care îl deţine în Dubai, condiţiile de pregătire din Emiratele Arabe Unite fiind foarte bune. Din informaţiile Orange Sport, alături de Simona Halep se află şi antrenorul Daniel Dobre, dar şi sparring-partnerul jucătoarei.

Dacă până acum a făcut doar alergări şi pregătire fizică pentru a reveni cu condiţia la cote înalte, începând din acest final de săptămână, Simona Halep a jucat din nou tenis la antrenamente pentru a-şi îmbunătăţi loviturile.

Simona Halep se luptă cu umiditatea din Asia

Vestea bună pentru româncă este că accidentarea de la picior a dispărut, iar acum Simona Halep se poate pregăti în linişte pentru următoarele turnee de pe continent. De altfel, acesta este un motiv în plus pentru care sportiva a decis să se pregătească la Dubai.

Cum următoarele turnee sunt în Asia, Halep a luat în calcul şi un zbor mai scurt de cel mult opt ore direct de la Dubai. Din cauza umidităţii crescute de pe continentul asiatic, Simona plănuieşte să plece la următorul turneu cu cel mult două zile înaintea începerii acestuia.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare