Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem bătrâni”. Cristian Săpunaru, despre momentul retragerii: ”Va fi cea mai urâtă perioadă din viaţa mea” | EXCLUSIV

”Suntem bătrâni”. Cristian Săpunaru, despre momentul retragerii: ”Va fi cea mai urâtă perioadă din viaţa mea” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cristian Săpunaru, fundaşul şi căpitanul Rapidului, a vorbit despre momentul în care se va retrage din fotbal.

”Suntem bătrâni”. Cristian Săpunaru, despre momentul retragerii: ”Va fi cea mai urâtă perioadă din viaţa mea” | EXCLUSIV

Ajuns la 38 de ani, Cristian Săpunaru a povestit că în curând va veni şi pentru el momentul retragerii, dar momentan vrea să dea tot ce are mai bun la antrenamente şi se concentrează pe noul sezon.

Veteranul din defensiva giuleştenilor a subliniat faptul că acel moment va fi cel mai dificil din viaţa sa.

”Suntem bătrâni, jucători care sunt aproape de retragere, însă încercăm să dăm tot ce e mai bun pe ultima sută de metri.  

Normal că mă gândesc (n.r. la retragere). Probabil va fi cea mai urâtă perioadă din viaţa mea, dar treci dintr-o viaţă în alta.

N-am stabilit. Când voi simţi că nu mai pot şi că nu mă mai atrage să vin la antrenamente, să joc fotbal, atunci voi ridica mâna, voi agăţa ghetele în cui şi mă voi apuca de următoarea meserie.

(n.r. crezi că mai treci peste două sezoane?) Deocamdată, să trec peste acesta, să vedem cum mă simt, dacă o să am probleme sau nu, cum voi juca, nu pot să spun acum da sau nu”, a declarat Săpunaru, pentru Orange Sport.

Pentru noul sezon, Cristian Săpunaru îşi doreşte calificarea în play-off şi Cupa României.

”Noi ne dorim să intram în play-off şi ne obligă statutul de echipă să intrăm în play-off. Suntem Rapid Bucureşti. 

(n.r. despre Cupă) E un trofeu. Şi anul trecut a fost important, dar n-am reuşit să trecem de Poli Timişoara”, a adăugat fundaşul Rapidului.

De asemenea, internaţionalul cu 36 de selecţii în naţionala României a vorbit şi despre achiziţiile făcute de Rapid în această vară.

 ”(n.r. dacă i-au primit bine pe noii veniţi) Bineînţeles. În momentul când au semnat cu Rapidul fac parte din familia Rapidului şi sunt cei mai importanţi jucători pentru suporteri.

 Nu trebuie să vborbesc eu despre ei. Şi-au demonstrat valoarea şi acum că sunt la Rapid sper să confirme, să ajungă la naţională, să plece afară, sunt jucători de valoare”, a completat Săpunaru.

Afla mai multe despre: rapidsapunaru 

viewscnt
Articole similare