Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tactica lui Viking, deconspirată: ”Se vor băga de la început cu corăbiile în poartă”. Cine a pus cele mai mari probleme FCSB-ului: ”Nu mai găseam mingea” | EXCLUSIV

Tactica lui Viking, deconspirată: ”Se vor băga de la început cu corăbiile în poartă”. Cine a pus cele mai mari probleme FCSB-ului: ”Nu mai găseam mingea” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB mai are un singur pas de trecut până la calificarea în grupele Conference League, dar nu va fi deloc simplu. În tur, vicecampiona României nu a reuşit să obţină un rezultat pozitiv cu Viking, astfel că pleacă cu un dezavantaj consistent în returul din Norvegia, iar Mihai Stoica a vorbit despre acest aspect.

După 1-2 în turul disputat pe Arena Naţională, FCSB va juca pe terenul norvegienilor de la Viking, joi, 25 august, de la ora 20:00, în manşa a doua a play-off-ului Conference League. Meciul va fi live text pe orangesport.ro.

Tactica lui Viking a fost deconspirată: ”Se vor băga de la început cu corăbiile în poartă”. Cine a pus cele mai mari probleme FCSB-ului: ”Nu mai găseam mingea” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a prefaţat duelul din Norvegia, subliniind că scorul este cel mai dificil obstacol, în timp ce pe adversarii din teren îi consideră mai slabi decât decât pe georgienii de la Saburtalo, formaţie de care FCSB a trecut în turul al doilea preliminar.

Oficialul roş-albaştrilor consideră că cea mai mare problemă pentru echipă va fi să marcheze pe terenul sintetic din ţara scandinavă.

”Aş vrea să marcăm pentru că acolo a fost problema. Noi am adus mingi. Ok, l-am pierdut pe Tănase, dar cu Tănase în echipă marcau mai rar ceilalţi.

E adevărat că terenul sintetic poate pune probleme, dar nu e momentul să căutăm alibiuri, noi rebuie să câştigăm acolo.

Ne-am fi dorit foarte mult să egalăm pe final, că una era 2-2 şi alta e acum. Ei sunt calificaţi când începe meciul, dar nu cred că pot 90 de minute acolo sau 100 s-o ţină aşa cum au făcut la Bucureşti, din minutul 3 să tragă de timp.

Cred că se vor băga de la început cu corăbiile lor în poartă. Nu mi s-a părut sub nicio formă Viking peste Saburtalo. Ăia ne-au pus cele mai mari probleme. La un moment dat nu găseam mingea”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Managerul general de la FCSB a comentat şi pe seama pauzei date de LPF în campionat în acest weekend celor trei reprezentante româneşti în cupele europene.

”Enorm ne-a ajutat faptul că n-am jucat la Botoşani, enorm. Aveam o deplasare complicată, nu neaparăt că întâlneam liderul, dar chiar era complicat.

Trebuia să rămânem în zonă, să plecăm din Suceava. Când am fost informaţi că CFR şi Craiova solicită amânarea şi noi am făcut-o, normal”, a adăugat oficialul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaconference league 

viewscnt
Articole similare