Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Te-ar mira dacă în următorul an va fi titularul naţionalei?". Cine poate debuta sub tricolor: "Hagi a zis că nu-l recunoaşte"

"Te-ar mira dacă în următorul an va fi titularul naţionalei?". Cine poate debuta sub tricolor: "Hagi a zis că nu-l recunoaşte"

Farul Constanța

Comentarii

Foştii internaţionali români, Viorel Moldovan şi Basarab Panduru, consideră că încă un atacant bate la porţile echipei naţionale.

Atacantul care le-ar putea face concurenţă la naţională lui Denis Alibec şi George Puşcaş

Pe un compartiment care a suferit în ultimii ani, experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan, au găsit o soluţie de viitor. 

După ce l-au urmărit în acest sezon, cei doi au ajuns la concluzia că Louis Munteanu va fi "copt" pentru prima reprezentativă într-un an sau doi. 

În actuala stagiune, fotbalistul de 20 de ani are doar 10 meciuri, trei goluri şi patru pase decisive, după ce a fost accidentat o bună parte de sezon, dar el a revenit pe teren în Farul Constanţa - CFR Cluj 0-3. 

După ce l-au văzut, foştii tricolori s-au pus de acord. 

"Te-ar mira dacă în următorul an, doi ani, Louis Munteanu va fi titularul echipei naţionale? Nu. Are un fizic frumos, are pe 1.80. Alibec şi Puşcaş îi fac concurenţă", a spus Basarab Panduru. 

"S-a dezvoltat extrem de frumos în Italia. Spunea şi Hagi, când s-a întors, că nu-l recunoaşte. A pus pe el, ce piept are, ce braţe are", a răspuns Viorel Moldovan. 

Louis Munteanu e doar împrumutat la Farul Constanţa, de la Fiorentina, dar contractul cu clubul din Italia expiră în această vară. 

Vândut de Gică Hagi în 2020 pentru 1.7 milioane de euro la Fiorentina, atacantul român nu a apucat să debuteze pentru prima echipă şi a bifat 40 de meciuri, 13 goluri şi patru pase decisive pentru echipa primavera a clubului. 

Afla mai multe despre: louis munteanugica hagifarul constantabasarab panduruviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare