Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Titlu decis în urma unor erori de arbitraj. Balaj recunoaşte: ”În ambele jocuri a fost offside”. Ironii către FCSB: ”Ce primă la Voluntari? Prima la stânga”

Titlu decis în urma unor erori de arbitraj. Balaj recunoaşte: ”În ambele jocuri a fost offside”. Ironii către FCSB: ”Ce primă la Voluntari? Prima la stânga”

CFR Cluj

Comentarii

Cristian Balaj a reacţionat după ce CFR Cluj a câştigat ediţia 2021-2022 a campionatului din România.

CFR Cluj s-a impus în faţa Universităţii Craiova, scor 2-1, şi s-a încununat campioană a României, pentru a cincea oară consecutiv şi a opta oară în istoria clubului.

La finalul meciului, clujenii au început sărbătoarea şi nu au uitat de rivalii de la FCSB, după ce le-au luat din nou faţa şi au triumfat în Liga 1.

Titlu decis în urma unor erori de arbitraj. Balaj recunoaşte: ”În ambele jocuri a fost offside”. Ironii către FCSB: ”Ce primă la Voluntari? Prima la stânga”

Cristian Balaj, preşedintele campioanei României, a tras şi el concluziile acestui sezon, subliniind faptul că nu a fost vorba de vreo primă ofertită de gruparea din Gruia formaţiei FC Voluntari, care a încurcat-o decisiv pe FCSB.

De asemenea, oficialul clujenilor a comentat şi cele două goluri suspecte de poziţie de offside, care au hotărât în mare parte campionatul.

Fost arbitru, Balaj consideră că reuşita de 2-2 semnată de Costin, în Voluntari - FCSB, şi golul lui Boateng, care a deschis scorul în CFR - Craiova, trebuiau anulate pentru poziţie afară din joc.

Cu toate acestea, preşedintele CFR-ului afirma că ”instrucţiunile actuale sunt să se dea credit atacului, când e o fază atât de strânsă”, fapt ce a atras reacţia promptă a lui Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului.

”Ce primă să dăm la Voluntari? Prima la stânga. Mă mir că noi discutăm de faptul că o echipă joacă pe teren.

Noi nu ne-am întrebat de ce a jucat Craiova cu noi, deşi nu avea nicio miză. Păi cu FCSB nu au jucat aşa bine, dar acolo a fost o miză, o presiune, de aceea nu le-a ieşit aşa bine.

Dar şi noi am început foarte motivaţi meciul cu Craiova, chiar m-au impresionat, nu i-am văzut niciodată aşa. Letica a jucat cu fractură la palma stângă.

(n.r. despre cele două goluri suspecte de offside) În ambele jocuri a fost offside, eu nu schimb discursul. Repet, îmi pare rău că nu e VAR.

Ştiu că sunt criticat de unele persoane (n.r. Adrian Porumboiu), dar acestea nu au fost la cursurile UEFA la care am participat eu, ani la rând. Legiuitorul spune că, dacă nu eşti sigur, laşi credit atacului, au fost foarte clari pe această idee”, a declarat Balaj, pentru Playsport.

Mihai Stoica: ”Titlul s-a decis în urma unor erori de arbitraj”

”A făcut o greşeală în cel mai crunt moment pentru noi. Văd mulţi specialişti din arbitraj, că Balaj o să vadă că minciunile nu ţin. El e de trei luni conducător. Eu, de 30 de ani. Nu se dă credit atacului când e offside, se dădea când nu se discuta despre offside. 

Nu m-a deranjat Balaj, doar că eu în 30 de ani nu am minţit niciodată, poate şi de asta am rezistat. Nu poţi rezista când minţi, să spui că se dă credit atacului. E offside, nu e aşa. Titlul s-a decis în urma unor erori de arbitraj”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport, duminică, înainte de CFR - Craiova.

Afla mai multe despre: balajcfr cluj 

viewscnt
Articole similare