You are here:

"Toată lumea plânge". Euforia spaniolilor după ce au câştigat EURO 2024. Ce scrie presa iberică: "Echipa a câştigat toate meciurile şi lasă din nou Anglia cu mierea pe buze"

"Toată lumea plânge". Euforia spaniolilor după ce au câştigat EURO 2024. Ce scrie presa iberică: "Echipa a câştigat toate meciurile şi lasă din nou Anglia cu mierea pe buze"
Comentarii

Presa din Spania a transmis bucuria naţionalei, care a câştigat EURO 2024. Jurnaliştii iberici au remarcat lacrimile de bucurie ale jucătorilor selecţionerului. Luis de la Fuente

Cum a reacţionat presa din Spania, după triumful de la EURO 2024

Spania a câştigat, duminică, pentru a patra oară Campionatul European de fotbal, după ce a învins dramatic Anglia, scor 2-1, în finala EURO 2024. La Berlin, Oyarzabal a marcat pentru 2-1 în minutul 86, iar ibericii au rezistat până la final. 

Spania a mai câştigat trofeul suprem european în 1964, 2008 şi 2012.

La câteva minute după finala EURO 2024, publicaţiile din Spania au transmis primele sentimente. 

AS: "Regii Europei, din nou! Spania este campioana Europa. 'Roşii' câştigă al patrulea trofeu Euro"

Marca: "Oyarzabal dă Spaniei, în minutul 86, al patrulea trofeu EURO. Ce finală, ce campionat pentru Spania, care a câştigat toate meciurile şi lasă din nou Anglia cu mierea pe buze. Plange Dani Carvajal, care a avut un meci spectaculos şi încheie cel mai bun sezon din viaţa lui. Plânge Dani Olmo, care a fost unul dintre marii eroi. Laporte plânge, toată lumea plânge. Toţi zâmbim!"

Mundo Deportivo: "Grupul este unit şi are loc o sărbătoare în cercul central. Strigătul de campioni, campionii se aude pe tot stadionul olimpic din Berlin. Ce bucurie pentru toată echipa spaniolă sărbătorind pe teren! Ce frumos, toţi jucătorii plâng". 

Englezii se află la cea de-a doua finală europeană ratată, după cea din 2021.

Afla mai multe despre: spania angliafinala euro 2024spania campioana europei 

viewscnt
Articole similare