You are here:

Dan Petrescu a numit cel mai important jucător de la CFR Cluj după victoria cu Dinamo. Ce l-a nemulţumit: "E clar"

Dan Petrescu a numit cel mai important jucător de la CFR Cluj după victoria cu Dinamo. Ce l-a nemulţumit: "E clar"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit despre victoria echipei sale din prima etapă a noului sezon din Superliga, 3-2 împotriva celor de la Dinamo Bucureşti.

Antrenorul ardelenilor a vorbit despre victoria obţinută la limită de către jucătorii săi, care au reuşit să întoarcă situaţia de pe tabelă, de la scorul de 2-0, în favoarea oaspeţilor. Petrescu şi-a exprimat nemulţumirea legată de situaţia lotului său, în condiţiile în care fotbaliştii veniţi târziu la lot nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, în actul secund.

"Înainte de meci am spus că Dinamo arată bine. Eu am spus că nu sunt mulţumit de echipă, la ce am văzut, au venit jucători târziu care au jucat în repiza a doua şi s-a văzut.

E clar că avem mult de muncă, la 2-0 mereu am spus că e un scor periculos, am spus la pauză că avem şanse mari să câştigăm, cei de la Dinamo vor ceda teren şi se vor apăra, am avut ocazii foarte multe, am riscat şi ne-a ieşit, când avem jucători de calitate în teren mereu te aştepţi să înventeze ceva şi asta au făcut. Sunt mulţumit de victorie, dar faptul că am luat două goluri acasă înseamnă că totuşi ceva nu a fost bine.", a spus Dan Petrescu, la flash-interviu.

Petrescu a vorbit şi despre importanţa mijlocaşului său grec, Panagiotis Tachtsidis, jucător care a fost protagonistul unei controverse în perioada în care antrenor la CFR Cluj era Adrian Mutu.

Dan Petrescu: "Sunt convins că nu voi găsi ce vreau eu, liber şi bun"

Ce să-i reproşez lui Tachtsidis, n-a lipsit la un antrenament, aleargă, e clar că nu e Culio sau Djokovic, dar în România nu cred că este un jucător ca el, în acest meci a jucat tot timpul, 90 de minute, nici nu m-am gândit să-l schimb, e un jucător prea important pentru CFR Cluj.

2-3 jucători neapărat, jucători la mijloc şi un atacant, dar sunt convins că nu voi găsi ce vreau eu şi liber şi bun, toată lumea vrea liber şi bun. Avem un fundaş central brazilian căruia nu i-a venit cartea de muncă şi nu l-am putut folosi azi.", a mai spus Dan Petrescu, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: cfr clujdinamosuperligadan petrescupanagiotis tachtsidis 

viewscnt
Articole similare