You are here:

"E Cenuşăreasa şi trebuie să plece la miezul nopţii?". Personajul care l-a indignat pe MM Stoica, la FCSB - U Cluj 1-1: "Să explice"

"E Cenuşăreasa şi trebuie să plece la miezul nopţii?". Personajul care l-a indignat pe MM Stoica, la FCSB - U Cluj 1-1: "Să explice"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre aspectul care l-a nemulţumit în remiza cu U Cluj. Centralul Adrian Viorel Cojocaru a ajuns în vizorul conducătorului, care i-a reproşat minutele de prelungiri din a doua repriză.

MM Stoica, după FCSB - U Cluj 1-1, în Superliga

FCSB, campioana din sezonuul trecut, a început noua ediţie a Superligii cu o remiză, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 cu Universitatea Cluj. Au marcat Musi, în minutul 51, respectiv Nistor, în minutul 57, dintr-un penalty pentru care Malcom Edjouma a fost pus la colţ de Gigi Becali. 

"La 1-0 părea că nu există vreo problemă şi a venit penalty-ul ciudat, penalty clar, nu spun altceva. În prima repriză n-am avut probleme, apoi am marcat şi am zis că s-a rezolvat şi a venit faza aia (n.r. - faultul lui Edjouma, din care s-a acordat penalty), a fost o neglijenţă, că nu ai motiv să calci adversarul. E penalty clar", a recunoscut Mihai Stoica. 

Arbitrul de la FCSB - U Cluj, criticat de MM Stoica

Adrian Viorel Cojocaru, arbitrul care a avut nevoie de VAR pentru a acorda lovitură de pedeapsă pentru U Cluj cu FCSB, a fost chestionat de MM Stoica, a doua zi după meciul de pe Stadionul Steaua. 

Conducătorul de la FCSB a fost nemulţumit din cauza minutelor de prelungire arătate de margine, deşi meciul a avut mai multe momente de întrerupere a jocului. 

"Mă mir de multe chestii la Cojocaru de mulţi ani, iar ce s-a întâmplat acum... Mereu am avut semne de întrebare. El gândeşte ceva în timpul meciului şi nu arbitrează ce vede. De ce Cojocaru nu l-a atenţionat pe portar, pe Gertmonas, pentru trageri de timp? Trageri de timp... 

Huiduia stadionul, nu i-a făcut semn că ia galben. Au fost două pauze de apă în partea a doua a meciului, cinci schimbări, de trei ori intervenţia VAR, golul lui Miculescu anulat pe bună dreptate pentru offside şi dai 5 minute de prelungiri? E greu de explicat.

Nu spun că de asta s-a terminat 1-1, că în prelungiri puteam pierde meciul, dacă Târnovanu nu avea intervenţia excepţională la Bic. Târnovanu ne-a salvat un punct. 

Cum explică acest Cojocaru ce face? Mai erau câteva minute şi se făcea miezul nopţii, e Cenuşăreasa şi trebuie să plece? Nu înţeleg cum cineva tolerează un astfel de arbitraj. Aştept comunicat de la Vassasaras de ce au fost 5 minute de prelungire la meciul ăsta", a spus conducătorul de la FCSB, MM Stoica, la Prima Sport.  

Afla mai multe despre: mihai stoicamihai stoica fcsbmm stoicaadrian cojocaru fcsb u clujfcsb u cluj 

viewscnt
Articole similare