You are here:

Florin Niţă, gata să semneze! În ce campionat va ajunge titularul din poarta României la EURO 2024: "În două-trei zile"

Florin Niţă, gata să semneze! În ce campionat va ajunge titularul din poarta României la EURO 2024: "În două-trei zile"

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă, fostul portar al celor de la Gaziantep şi integralist pentru naţionala României la EURO 2024, este aproape să semneze cu un nou club, la vârsta de 37 de ani.

Eroul dintre buturile porţii echipei naţionale la EURO 2024 este pe cale să semneze cu o nouă echipă după eliminarea României de la EURO 2024. Niţă a fost în discuţii cu fosta sa echipă, Gaziantep, pentru o eventuală prelungire a contractului, însă discuţiile au picat, iar veteranul a fost nevoit să-şi găsească un nou club.

Marius Şumudică, antrenorul lui Niţă de la Gaziantep, ştie unde va ajunge portarul naţionalei României în această vară. Campionatul Arabiei Saudite este destinaţia fostului goalkeeper al celor de la FCSB, conform spuselor fostului său antrenor.

Marius Şumudică: "Ştiu că are ofertă din Arabia Saudită"

"Ceea ce s-a discutat, că îi dă 800 de mii Gaziantep, e o minciună. Gaziantep vrea în momentul de faţă să ia un portar grec, cu 250 de mii salariu. Deci bugetul la echipele din Anatolia este undeva la 400 de mii de jucător, dacă ajungi la 500 de mii, ca atacant, te pupi. Este inflaţie foarte mare.

Nicio şansă ca Niţă să se ducă la Gaziantep. Eu ştiu că are ofertă din Arabia Saudită, în două-trei zile trebuie să o închidă cu o echipă de acolo. Aşa ştiu eu. Şi mai are şi alte oferte, dar pe care nu le-a luat în calcul, pentru că erau mult sub cea din Arabia Saudită", a declarat Marius Şumudică, la Fanatik.

Afla mai multe despre: florin nitaeuro 2024marius sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare