You are here:

Tottenham, lovitură pe piaţa transferurilor. Londonezii au plătit 75 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Harry Kane

Tottenham, lovitură pe piaţa transferurilor. Londonezii au plătit 75 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Harry Kane

Premier League

Comentarii

Tottenham urmează să oficializeze transferul lui Dominic Solanke (26 de ani), de la Bournemouth, pentru 60 de milioane de lire.

Tottenham Hotspur este pe cale să efectueze al patrulea transfer al acestei veri după Archie Gray, Lucas Bergvall şi Min-Hyeok Yang.

Echipa lui Ange Postecoglou a suferit la capitolul atacanţilor, în sezonul trecut. Accidentările lui Richarlison i-au redus variantele tehnicianului australian, încât Heung-Min Son a fost folosit pe postul de atacant central. 

În schimb, Joe Rodon, Eric Dier, Ryan Sessegnon, Tanguy Ndombele, Ivan Perisic şi Japhet Tanganga au părăsit gruparea nord-londoneză. Alejo Veliz, atacantul adus de la Boca Juniors în sezonul trecut, a fost împrumutat la Espanyol.

Solanke a avut parte de un sezon excelent în tricoul lui Bournemouth. Fostul jucător al celor de la Chelsea a reuşit să înscrie de 19 ori pentru formaţia de pe Vitality Stadium.

Solanke, cifre excelente în sezonul trecut din Premier League

Deşi nu a făcut parte în lotul lui Gareth Southgate pentru EURO 2024, Solanke a atras un interes serios în această vară. Astfel, echipa antrenată de Andoni Iraola va fi nevoită să-şi găsească un înlocuitor pentru golgheterul din sezonul precedent. 

Solanke ar putea umple golul lăsat de golgheterul all-time al celor de la Spurs, Harry Kane, plecat la Bayern Munchen, în vara trecută.

Afla mai multe despre: premier leaguetottenham hotspurdominic solanke 

viewscnt
Articole similare