You are here:

Florin Tănase, prezentat oficial! Primul mesaj de la revenirea în România: "Să aibă parte de cât mai multe succese"

Florin Tănase, prezentat oficial! Primul mesaj de la revenirea în România: "Să aibă parte de cât mai multe succese"

FCSB

Comentarii

Lista fotbaliştilor transferaţi la FCSB în această vară s-a mărit. Gigi Becali a reuşit să-l aducă la campioana României pe jucătorul pe care l-a aşteptat toată vara. Atacantul de 29 de ani a semnat în urmă cu scurt timp şi va fi prezentat oficial.

UPDATE | Florin Tănase, oficial noul fotbalist de la FCSB

"Bine ai revenit, Florin Tănase!

FCSB anunţă că Florin Tănase este noul jucător al clubului nostru. 

Este a doua oară când atacantul în vârstă de 29 de ani semnează cu clubul nostru, după ce a petrecut alţi şase ani la Campionii României, între august 2016 şi august 2022. 

În precedenta sa aventură în tricoul roş-albastru, Florin a fost căpitanul echipei, a evoluat în 228 de partide, a înscris 83 de goluri (fiind golgheterul României în sezonul 2021-2022) şi a reuşit 41 de assisturi. De asemenea, are în palmares Cupa României, pe care a obţinut-o în 2020.

Clubul nostru îi urează Bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", a transmis FCSB. 

Florin Tănase a revenit la FCSB, după ce în ultimii doi ani a jucat în străinătate

FCSB a realizat al cincilea transfer din această vară. La campioana Superligii au ajuns David Kiki, William Baeten, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu, toţi cu o contribuţie atât în competiţiile interne, cât şi în Europa până în acest moment, însă conducătorii au simţit nevoia să mai realizeze o mutare, pentru restul sezonului. 

Sursele Orange Sport susţin că Florin Tănase a semnat în urmă cu scurt timp contractul cu FCSB şi va fi prezentat în curând. Astfel, atacantul, care a purtat banderola de căpitan până în 2022, s-a întors la echipa bucureşteană după doi ani în care a jucat la Al Jazira şi Al-Okhdood. 

Fotbalistul de 29 de ani, un obişnuit al lotului naţionalei României, a ratat prezenţa la EURO 2024 în această vară, după ce forma sa nu l-a convins pe Edi Iordănescu. Florin Tănase a fost liber de contract de la 1 iulie, iar atacantul a fost în căutarea unei noi echipe din Golf care să-i ofere un salariu peste ce ar fi putut primi în România. 

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Florin Tănase s-a transferat la FCSB, după ce Gigi Becali i-a acordat timp să ia o decizie

Astfel, Florin Tănase a revenit în pragul grupelor europene. FCSB a remizat în prima manşă a turului III preliminar Champions League cu Sparta Praga, scor 1-1, iar un rezultat pozitiv la returul din Bucureşti o trimite pe campioana României în play-off-ul Ligii Campionilor, unde va întâlni PAOK sau Malmo. 

FCSB mai are doi atacanţi centrali în lot, pe David Miculescu, văzut drept cel mai bun vârf de MM Stoica, şi pe Daniel Popa, cel care a avut parte de primele laude după prestaţia de la Praga, cu Sparta. 

  • 8 goluri a marcat Florin Tănase în cei doi ani petrecuţi departe de România. 

Într-o intervenţie din urmă cu câteva ore, Gigi Becali a dezvăluit contractul pe care Florin Tănase l-a acceptat în cele din urmă. 

Afla mai multe despre: florin tanasetransfer florin tanasetransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare