adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mircea Rednic negociază acum revenirea pe bancă, la un an de la despărţirea de Dinamo!

ULTIMA ORĂ | Mircea Rednic negociază acum revenirea pe bancă, la un an de la despărţirea de Dinamo!
Comentarii

Mircea Rednic îşi negociază revenirea în fotbal. Antrenorul în vârstă de 60 de ani a surprins în tribune la ceea ce ar putea fi noua sa echipă.

Cu ce club ar negocia Mircea Rednic

"Puriul" s-a despărţit de Dinamo Bucureşti acum mai bine de un an, în decembrie 2021, iar din "Ştefan cel Mare" a plecat dezamăgit, după doar două luni petrecute pe banca tehnică a echipei care încă era în prima ligă. 

După ce n-a mai antrenat în străinătate din 2018, atunci când a condus-o pe Al-Faisaly din Arabia Saudită, Mircea Rednic e pregătit să revină pe banca unei echipe din afara României. 

Publicaţia La Dernière Heure anunţă că Mircea Rednic negociază cu un club belgian, al cărui nume nu a fost făcut public, momentan. 

Însă jurnaliştii belgieni intuiesc înspre ce club se îndreaptă antrenorul român. În weekend-ul trecut, fostul campion al României a fost surprins la meciul dintre Seraing şi Standard Liege. Nu este vorba despre o revenire la clubul de tradiţie al Belgiei. 

Tehnicianul s-ar îndrepta spre Seraing, ultima clasată din prima ligă belgiană, cu doar 15 puncte acumulate în 23 de meciuri. 

Seraing încă îşi caută un nou antrenor, după ce locul a rămas vacant în octombrie. 

”Acum sunt în Belgia, unde am discuţii cu echipe din prima ligă. Vedem ce se întâmplă zilele viitoare, la finalul săptămânii o să ştiu mai multe şi o să pot spune atunci mai multe”, a declarat Rednic, potrivit Gazetei Sporturilor, în urmă cu două săptămâni. 

Pentru Mircea Rednic ar fi a patra echipă pe care o conduce în Belgia, după: Standard Liege, Gent şi Mouscron. 

Mircea Rednic încă se gândeşte să investească într-un club din România

Mircea Rednic a dezvăluit că e tentat să bage bani într-un club din fotbalul românesc. A încercat să o facă la Dinamo, dar "nu s-a putut", deşi a împrumutat de mai multe ori clubul, pentru a menţine o atmosferă bună în vestiat, atunci când a antrenat echipa alb-roşie. 

Un club spre care s-a reorientat Mircea Rednic, în trecut, este FC Braşov

viewscnt
Articole similare