You are here:

Un antrenor italian, cunoscător al fotbalului românesc, despre tricolorul momentului: ”De mare valoare. L-am urmărit personal”

Un antrenor italian, cunoscător al fotbalului românesc, despre tricolorul momentului: ”De mare valoare. L-am urmărit personal”

Echipa națională

Comentarii

Unul dintre antrenorii italieni care au antrenat recent în campionatul din România a vorbit şi el laudativ la adresa lui Dennis Man (26 de ani).

Antrenorul italian, cunoscător al fotbalului românesc, l-a remarcat pe Man: ”Se află la apogeul maturităţii”

Dennis Man se află în cea mai bună formă de când a lăsat campionatul României pentru fotbalul din vestul Europei.

După un început fulminant de Serie A la Parma, jucătorul în vârstă de 26 de ani şi-a confirmat statutul şi ”foamea” de performanţă şi în tricoul echipei naţionale. Acesta a marcat în partida cu Kosovo (3-0).

Perioada excelentă a internaţionalului român a fost observată şi de Giovanni Costantino, ex-antrenor al celor de la FCU Craiova şi fost secund al lui Marco Rossi pe banca naţionalei Ungariei.

”Un jucător foarte interesant, pe care l-am urmărit personal şi în România, este cu siguranţă Dennis Man. Cred că este o aripă de mare valoare, chiar dacă nu mai este foarte tânăr, dar se află la apogeul maturităţii.

Cred că are calităţi notabile şi ar putea fi o surpriză pozitivă. Nu este singurul jucător pe care l-aş menţiona de la Parma, deoarece cred că există şi Bonny”, a declarat Costantino, potrivit publicaţiei italiene Europacalcio.

În momentul de faţă, Dennis Man este cotat la 10 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

 

Afla mai multe despre: dennis manromaniaechipa nationalastranierigiovanni costantino 

viewscnt
Articole similare