Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde se va juca Dinamo - Steaua. Demersurile pe care le fac ”câinii” pentru marele derby din returul play-off-ului Ligii 2

Unde se va juca Dinamo - Steaua. Demersurile pe care le fac ”câinii” pentru marele derby din returul play-off-ului Ligii 2

Fotbal intern

Comentarii

Derby-ul Dinamo - Steaua, din returul play-off-ului Ligii 2, va avea loc la mijlocul acestei luni şi au apărut informaţii cu privire la stadionul pe care se va disputa acest duel, chiar dacă încă nu a fost anunţat nimic oficial.

La finalul sezonului trecut, Dinamo a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istorie, acolo unde încearcă acum să revină după un an de absenţă.

”Câinii” conduşi de Ovidiu Burcă ocupă locul 4 în clasamentul play-off-ului din Liga 2, cu 39 de puncte, fiind la şase în spatele formaţiei Oţelul Galaţi, care ar fi cea de-a doua echipă promovată direct în acest moment.

Până în prezent, o singură echipă şi-a asigurat deja prezenţa în sezonul viitor al primului eşalond fotbalistic din România, Poli Iaşi, după o victorie chiar în faţa rivalilor gălăţeni.

Locul secund este ocupat de CSA Steaua, cu 48 de puncte, dar ”militarii” sunt la al doilea sezon în care nu au drept de promovare în prima ligă.

Unde se va juca Dinamo - CSA Steaua. Demersurile pe care le fac ”câinii” pentru marele derby din returul play-off-ului Ligii 2

Recent, a avut loc derbyul dintre cele două mari rivale bucureştene, Dinamo şi CSA Steaua, disputat în Ghencea, în turul play-off-ului. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-0.

În curând va veni şi meciul retur, acolo unde dinamoviştii abia aşteaptă să-şi ia revanşa, mai ales că au pierdut şi în sezonul regular, scor 0-2.

Deşi stadionul pe care se va juca meciul în care Dinamo va fi gazdă nu a fost încă anunţat oficial, ”câinii roşii” ar fi demarat negocierile pentru a disputa respectivul meci pe Arena Naţională, conform Fanatik.

Pe cel mai mare stadion al ţării s-a jucat şi meciul din sezonul regular, tot cu Dinamo gazdă, iar în tribune au fost prezenţi în jur de 20.000 de suporteri.

Returul dintre Dinamo şi CSA Steaua din play-off-ul Ligii 2 este programat luni, 15 mai, de la ora 20:30, şi va fi transmis pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

La meciul tur din play-off, găzduit de stadionul Ghencea, au fost prezenţi 21.522 de spectatori, fiind recordul de asistenţă pentru o partidă în acest sezon în Liga 2.

Afla mai multe despre: dinamo csa steauaderbyliga 2 

viewscnt
Articole similare