Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hojlund a scris istorie în Premier League, iar Manchester United s-a apropiat de locurile de Liga Campionilor, după 2-1 cu Luton

VIDEO | Hojlund a scris istorie în Premier League, iar Manchester United s-a apropiat de locurile de Liga Campionilor, după 2-1 cu Luton

Premier League

Comentarii

Manchester United a câştigat duminică, în deplasare, scor 2-1, cu Luton Town, într-un meci contând pentru etapa a 25-a din Premier League.

Luton - Manchester United 1-2

Rasmus Hojlund a scris istorie. A marcat de două ori în meciul cu Luton şi a devenit cel mai tânăr jucător care înscrie în şase meciuri consecutive în Premier League.

Danezul a primit un cadou de la Bell şi a deschis scorul după doar 40 de secunde. Hojlund a bifat dubla în minutul 7, după ce a deviat cu pieptul un şut trimis de Garnacho. 

Luton a revenit repede în joc. Moris a redus din diferenţă.

Gazdele au căutat timp de 80 de minute egalarea. Barkley a fost aproape să dea lovitura în prelungiri, dar Onana şi-a salvat echipa.

”Diavolii roşii” au bifat al patrulea succes consecutiv în campionat şi s-au apropiat la cinci puncte de locul patru, ocupat de Aston Villa.

Manchester United are 44 de puncte şi s-a apropiat de locurile care duc în Liga Campionilor, fiind acum pe poziţia a şasea. Luton Town ocupă locul 17, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: luton manchester unitedhojlund manchester united 

viewscnt
Articole similare