Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sper ca la următorul meci să nu se mai întâmple". Cum a răspuns Ivaylo Petev, după ce a fost întrebat despre postul său la Universitatea Craiova

"Sper ca la următorul meci să nu se mai întâmple". Cum a răspuns Ivaylo Petev, după ce a fost întrebat despre postul său la Universitatea Craiova
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Ivaylo Petev, susţine că echipa sa a jucat bine cu FC Botoşani, însă s-a declarat nemulţumit de faptul că golurile primite de înmulţesc.

Ivaylo Petev, după FC Botoşani - Universitatea Craiova 2-2, în Superliga

FC Botoşani a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu Universitatea Craiova, în etapa a 26-a din Superliga. Oltenii au smuls un egal în prelungiri, după ce au fost conduşi din prima repriză cu 2-0. 

La finalul partidei, Ivaylo Petev a tras concluziile şi a vorbit despre postul său. 

"Am jucat bine, dar am terminat cu un rezultat slab. Am primit două goluri foarte uşoare în prima repriză. Botoşani nu a avut cine ştie ce joc, dar noi nu ne-am descurcat bine în defensivă. După pauză am schimbat, am avut mai multe ocazii şi am plecat cu un punct.

(n.r. - Ce a lipsit Craiovei?) Două momente în care Botoşani a marcat două goluri. Ceea ce nu mă face fericit este că primim, aproape la fiecare meci, astfel de goluri. Situaţia trebuie să se oprească! Trebuie să reacţionăm mai bine.

(n.r. - Golul de 2-2 v-a salvat postul?) Postul meu nu este o problemă! Rezultatul nu este ok, sunt de acord. Sper ca la următorul meci să nu se mai întâmple asta", a declarat Ivaylo Petev, după remiza din Moldova.

Echipa antrenată de Ivaylo Petev are o formă slabă în ultima perioadă: 1 victorie cu Sepsi, scor 3-1, în ultimele opt etape din Superliga. 

Universitatea Craiova ocupă locul patru, cu 39 de puncte, în Superliga. 

 

Afla mai multe despre: ivaylo petevfc botosani universitatea craiova,  

viewscnt
Articole similare