Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihăilă, gol de fineţe pentru Parma. Execuţia cu care a primit aprecierea tuturor colegilor

VIDEO | Mihăilă, gol de fineţe pentru Parma. Execuţia cu care a primit aprecierea tuturor colegilor

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă face spectacol în meciurile amicale după ce a revenit la Parma. În cel mai recent, a reuşit un gol senzaţional.

Valentin Mihăilă a revenit în această vară la Parma, după ce nu a convins la Atalanta în jumătatea de sezon petrecută la formaţia din Serie A.

Prin urmare, nu a fost achiziţionat definitiv şi a făcut cale întoarsă spre formaţia din liga a doua italiană de care aparţine.

Totuşi, revenirea la Parma se pare că este de bun augur. Internaţionalul român face spectacol în partidele amicale ale ”cruciaţilor”.

VIDEO | Mihăilă, gol de fineţe pentru Parma. Execuţia spectaculoasă a internaţionalului român

Valentin Mihăilă l-a regăsit la Parma şi pe conaţionalul Dennis Man. Cei doi români pregătesc noul sezon, unul în care speră şă-şi ajute echipa să promoveze pe prima scenă a fotbalului italian.

Astfel, în perioada de pregătire, Parma a disputat, sâmbătă, un amical cu Feralpisalo, formaţie de Serie C, pe care l-a câştigat cu scorul de 2-1.

Mihăilă a fost titular şi a marcat un gol spectaculos, în minutul 12, cel prin care s-a deschis scorul. A trimis elegant mingea peste portar, printr-o ”scăriţă” de fineţe.

Este al doilea meci în care Mihăilă este folosit din primul minut. În primul amical, Parma a remizat cu Sampdoria, scor 1-1.

În ceea ce-l priveşte pe Dennis Man, acesta nu a fost nici pe banca de rezerve, deoarece se află încă în recuperare după o accidentare.

Afla mai multe despre: mihailaparma 

viewscnt
Articole similare