Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Hizo ştie care e fotbalistul de la Rapid care-i poate călca pe urme lui Rareş Ilie: "Este un copil cuminte, vine cu mama la meci" | EXCLUSIV

Viorel Hizo ştie care e fotbalistul de la Rapid care-i poate călca pe urme lui Rareş Ilie: "Este un copil cuminte, vine cu mama la meci" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Fostul antrenor de la Rapid Bucureşti sau FC Vaslui, Viorel Hizo, l-a identificat pe fotbalistul care-i poate călca pe urme lui Rareş Ilie, transferat în Ligue 1, la Nice, pentru cinci milioane de euro.

"Sefer e copil cuminte, vine cu mama la meci"

La doar 19 ani, Rareş Ilie a prins mutarea carierei în Ligue 1, la Nice, unde a avut un cuvânt de spus încă din startul aventurii. După ce a pasat decisiv într-un meci de pregătire cu AS Roma, atacantul lateral a debutat în prima ligă din Franţa cu Toulouse, scor 1-1. 

El a jucat doar 26 de minute şi se află în lotul cu care Lucien Favré abordează sezonul. 

Viorel Hizo crede că Rapid Bucureşti mai are încă un tânăr de perspectivă. Atacantul lateral dreapta, Antonio Sefer (22 de ani), a început sezonul cu două goluri în trei partide şi e văzut despre următorul fotbalistul care ar putea fi vizat de un transfer. 

"De la primul joc îţi sare în ochi Rareş Ilie, avea pătrundere cu mingea la picior spre poarta adversă, lucru pe care îl avea la început şi Mihăilă.  În situaţii limită s-a descurcat foarte bine. 

Lângă el văd încă un jucător de la Rapid, care trebuie să se dezvolte foarte rapid, pe Sefer. Este un copil cuminte, vine cu mama la meci.

(n.r. - Rareş Ilie poate ajunge la un nivel superior celui de la Nice) Poate, va creşte, are 19 ani. El poate să crească, are un fizic bun. Cred că Italia sau Franţa i s-ar potrivi cel mai bine", a declarat Viorel Hizo pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: rares ilieantonio sefer 

viewscnt
Articole similare