Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vrei să sperii lumea cu ce face în campionat?" Echipa care l-a cucerit pe Basarab Panduru: "Dinamo, cu tiki-taka? Nu, ei joacă un fotbal realist" | EXCLUSIV

"Vrei să sperii lumea cu ce face în campionat?" Echipa care l-a cucerit pe Basarab Panduru: "Dinamo, cu tiki-taka? Nu, ei joacă un fotbal realist" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a fost cucerit de prestaţia avută de Oţelul Galaţi, echipă antrenată de Dorinel Munteanu, în deplasarea de la Sibiu, cu UTA.

Basarab Panduru, cucerit de un antrenor din Superliga: "Revine de foarte jos, din Liga 3"

Oţelul Galaţi a învins luni seara, în deplasare, scor 4-2, formaţia UTA Arad, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă. Nou-promovata a condus cu 4-0, însă a lăsat-o moale pe final, iar Căpuşă şi Rareş Pop au redus din diferenţă pe final, în minutele 86 şi 90+4. 

"Au jucat din prima de zici că erau mari staruri de fotbalişti. Erau nişte lucruri care păreau că aşa se întâmplă mereu acolo. UTA n-a ştiut ce a lovit-o în primele minute, iar victoria e frumoasă rău. 

Mă bucur pentru Dorinel, că revine de foarte jos, că ai tăria să te duci în Liga 3, să promovezi, să mergi pe principiile tale indiferent de ce se întâmplă şi e de apreciat. 

E un fotbal realist, faţă de Dinamo. E un fotbal realist pentru jucătorii pe care-i are. Putea şi el să înceapă cu pasă de la portar. Pot alerga fotbaliştii, iar de aici pleacă multe lucruri, iar când eşti bine fizic poţi face şi lucrurile celelalte. Acum toţi par buni. Sunt mult mai buni decât atunci când au venit jucătorii. 

Fizic e de departe cea mai bună echipă. De aia şi pleacă fotbaliştii pe poziţie viitoare. Uite ce pase găsesc. Dorinel e numărul 1 şi joacă toţi pentru Dorinel, nu că ştii tu ce să joci", a declarat Basarab Panduru. 

Victoria îi duce pe gălăţeni pe locul 8, cu 20 de puncte, la două puncte de play-off, dar şi cu cea mai bună apărare din campionat. 

"Vrei să sperii lumea cu Oţelul cu unde este? Dinamo, cu tiki-taka?", a încheiat experul Orange Sport, Basarab Panduru. 

La finalul victoriei de la Sibiu, Dorinel Munteanu a avut touşi o nemulţumire, după UTA - Oţelul 2-4, în Superliga. 

Afla mai multe despre: basarab pandurudorinel munteanuuta otelul 

viewscnt
Articole similare