Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A semnat". Nervos, Becali l-a dat afară după un meci vital şi s-a transferat la rivala din Cluj!

"A semnat". Nervos, Becali l-a dat afară după un meci vital şi s-a transferat la rivala din Cluj!galerie foto

Superliga

Comentarii

Dat afară de la FCSB de Gigi Becali după meciul vital cu FC Voluntari din sezonul trecut, când l-a "scăpat" pe Cristian Costin la golul care a trimis titlul în Gruia, Andrei Miron (28 de ani) şi-a găsit echipă şi s-a transferat în Liga 1, la U Cluj, rivala din Cluj a campioanei CFR.

Andrei Miron s-a întors în Liga 1 şi a semnat cu U Cluj, rivala din Cluj a campioanei CFR. Eugen Neagoe, antrenorul lui U Cluj, a confirmat transferul lui Miron pe Cluj Arena şi a spus că fundaşul central urmează să facă vizita medicală cu echipa şi apoi să fie prezentat oficial.

"A semnat". Nervos, Becali l-a dat afară după un meci vital şi s-a transferat la rivala din Cluj!

După o experienţă scurtă, terminată abrupt, în Israel la Hapoel Haifa, Andrei Miron s-a transferat înapoi în Liga 1 după ce a rupt contractul cu echipa din străinătate. La scurt timp după plecarea din Israel, Miron s-a înţeles şi a semnat cu U Cluj, echipa rivală din oraş a campioanei României.

Eugen Neagoe, antrenorul lui U Cluj, a confirmat transferul lui Andrei Miron, care urmează să facă vizita medicală şi apoi să fie prezentat oficial, după ce a semnat deja contractul pe Cluj Arena. "Din ce ştiu eu, Miron a semnat şi urmează să facă vizita medicală mâine. (n.r. - luni, 24 octombrie)", a spus Eugen Neagoe, după U Cluj - CFR Cluj 1-2.

Pe lângă Miron, trecut pe la FCSB, U Cluj va mai primi cel puţin un jucător de la "roş-albaştri". Denis Haruţ şi Ianis Stoica erau aşteptaţi pe Cluj Arena, dar pentru Stoica a apărut o ofertă de ultim moment din MLS. Eugen Neagoe îi aştepta pe amândoi: "(n.r. Gigi Becali a spus că îi trimite pe Ianis Stoica şi pe Denis Haruţ la U Cluj) Dacă aşa a zis Gigi… îi aşteptăm. Sunt doi jucători valoroşi", a mai spus antrenorul "Şepcilor Roşii".

La FCSB, Andrei Miron a strâns 69 de meciuri, două goluri şi trei pase de gol, în timp ce în Israel a strâns 5 partide, toate integralist, pentru Hapoel Haifa. Miron a "rupt" contractul cu formaţia din "Ţara Sfântă" pentru a fi alături de soţia sa gravidă, care urmează să nască.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Miron în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei miron transfer u clujgigi becali andrei miron fcsbandrei miron u clujandrei miron transferu cluj transfer andrei miron 

viewscnt
Articole similare