You are here:

Alibec surprinde după victoria cu Universitatea Craiova: "Play-out-ul nu este locul nostru". Atacantul a numit slăbiciunea echipei lui Gâlcă

Alibec surprinde după victoria cu Universitatea Craiova: "Play-out-ul nu este locul nostru". Atacantul a numit slăbiciunea echipei lui Gâlcă

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa s-a impus cu scorul de 3-2 în faţa Universităţii Craiova în ultimul meci al etapei a 14-a din Superliga.

Constănţenii au reuşit să treacă în avantaj încă din primele minute ale meciului. Narek Grigoryan a înscris din pasa lui Denis Alibec. Armeanul i-a întors favoarea colegului său care a înscris pentru 2-0.

Alibec a numit slăbicunea pe care el, alături de coechipierii săi, au reuşit să o exploateze la partida de la Ovidiu.

"Meci foarte greu, ştiam că Craiova este o echipă puternică, i-am surprins prima repriză şi am reuşit să marcăm două goluri rapid. Ne-am uitat la Craiova, i-am analizat şi am lucrat ca să alergăm în spatele lor fiindcă au fundaşi lenţi şi aşa am reuşit să marcăm.", a declarat Denis Alibec, la flash interviu.

Alibec îşi doreşte calificarea în play-off alături de Farul, în condiţiile în care golgheterul constănţenilor consideră faptul că play-out-ul nu este locul celor de la Farul.

Denis Alibec: "Nu suntem obişnuiţi să jucăm în play-out"

"E abia primul meci în care am jucat şi eu bine, ok, glumesc, trebuie să rămânem cu ce am făcut în meciul acesta, să rămânem pe aceeaşi linie, altfel nu vom reuşi să intrăm în play-off.

Ne-am dat seama că fiecare meci va fi o finală pentru noi, nu suntem obişnuiţi să jucăm în play-out, nu este ok, avem jucători de naţională, cu experienţă, nu este acesta locul nostru.", a continuat Alibec.

Alibec a numit momentele cheie care au dus spre victoria obţinută de gazde, la Ovidiu.

"După ce am văzut că a luat roşu (n.r. Ionuţ Vînă), plus două penalty-uri... Îi mulţumim lui Buzu (n.r. Buzbuchi), că a reuşit să-l scoată pe al doilea, ne-a dat încredere.", a încheiat Alibec.

Afla mai multe despre: farul constantadenis alibecuniversitatea craiovagheorghe hagiconstantin galcalyes houri 

viewscnt
Articole similare