You are here:

MM Stoica a avut un remarcat surpriză după FCSB - Rapid! "N-am fost admiratorul lui până acum, dar a părut altfel"

MM Stoica a avut un remarcat surpriză după FCSB - Rapid! "N-am fost admiratorul lui până acum, dar a părut altfel"

FCSB

Comentarii

FCSB - Rapid a avut parte de momente tensionate, însă jocul celor două echipe nu a avut de suferit, iar MM Stoica a avut un remarcat pentru cele 90 de minute de pe Arena Naţională.

Cine s-a remarcat în FCSB - Rapid pentru ce a făcut pe teren. MM Stoica l-a nominalizat

FCSB şi Rapid au plecat fiecare cu câte un punct după meciul de pe Arena Naţională, scor 0-0, în etapa a 14-a din Superliga. Meciul a avut două momente tensionate, când Istvan Kovacs i-a chemat pe fotbalişti la mijloc, din cauza petardelor aruncate din peluze. 

Pentru felul în care a arbitrat derby-ul, Istvan Kovacs a fost lăudat de preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica. Maniera de arbitraj a asigurat fluiditate jocului. 

"Vreau să spun că, deşi au fost anumite faze de care te poţi lega, arbitrajul a fost excepţional. Meciul a fost bun. N-am crezut că (n.r. - cei de la Rapid) au răbdare să stea în defensivă, dar cred că altfel nu puteau pleca cu punct de pe Arena Naţională, iar Istvan Kovacs a contribuit la spectatcol, pentru că a lăsat jocul, nu a mai fost rigid. 

De aia nici nu vreau să cer penalty la Tănase. Mi-a plăcut mult Kovacs, n-am fost admiratorul lui, dar acum a părut cu totul şi cu totul altfel şi nu era un meci uşor de dus", a spus MM Stoica, la Prima Sport. 

Rapid a ţinut cu dinţii de punctul cu FCSB

Imediat după meci, Darius Olaru a recunoscut că s-a arătat surprins de faptul că Rapid a abordat o tactică defensivă cu FCSB, iar părerea căpitanului a fost împărtăşită de MM Stoica. 

"Tactica ultradefensivă a Rapidului? Da, m-a surprins, dar şi-au atins scorul de a pleca neînvinşi şi am văzut că au fost foarte fericiţi după meci. Rapid a jucat 5-5-0, să nu-mi spună cineva că Boubendza a jucat vârf. 

Mi se pare un compliment pentru noi felul în care au sărbătorit cei de la Rapid acest punct", a adăugat conducătorul de la FCSB

Afla mai multe despre: istvan kovacsfcsb rapidmm stoica fcsb rapidmm stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare