You are here:

Hagi nu s-a putut abţine după eliminarea lui Vînă. A luat foc pe margine la adresa propriului jucător

Hagi nu s-a putut abţine după eliminarea lui Vînă. A luat foc pe margine la adresa propriului jucător

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a încheiat prima repriză a partidei cu Universitatea Craiova, disputată la Ovidiu, cu un avantaj de două goluri.

Formaţia pregătită de Gheorghe Hagi a reuşit să înceapă perfect partida de pe teren propriu împotriva Universităţii Craiova. Denis Alibec şi Narek Grigoryan au fost oamenii decisivi ai "marinarilor" în debutul partidei.

Ionuţ Vînă, două cartonaşe în doar trei minute

Ionuţ Vînă, "optarul" formaţiei din Constanţa, a fost eliminat în minutul 48 al partidei pentru al doilea cartonaş galben. Vînă văzuse primul avertisment în prelungirile primei reprize, iar în primele trei minute ale reprizei secunde, a fost eliminat.

Gheorghe Hagi nu a mai aşteptat până la final şi a început să-i reproşeze eliminarea jucătorului său. Managerul gazdelor nu şi-a putut stăpâni nervii în dialogul cu jucătorul său, care s-a îndreptat spre vestiare.

Universitatea Craiova a reuşit să reducă din diferenţă prin lovitura de pedeapsă transformată de Lyes Houri. Gustavo Marins a reuşit să restabilească avantajul de două goluri în favoarea gazdelor, cu o lovitură de cap. În cazul unui succes obţinut în partida cu Universitatea Craiova, Farul Constanţa ar ajunge la un total de 16 puncte.

Afla mai multe despre: farul constantaionut vinauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare