Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conte a primit răspunsul despre transferul lui Radu Drăguşin la Napoli, imediat după România - Bulgaria! "V-am spus"

Antonio Conte a primit răspunsul despre transferul lui Radu Drăguşin la Napoli, imediat după România - Bulgaria! "V-am spus"
Comentarii

Tottenham a plătit 25 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin (22 de ani), iar din ianuarie a fost integrat în echipă de antrenorul Ange Postecoglou. După ce s-au înmulţit informaţiile despre o posibilă plecare a tricolorului, Svetlana Simion a anunţat viitorul fiului său.

După doar jumătate de an la Tottenham, mama lui Radu Drăguşin a anunţat ce se întâmplă cu tricolorul

Radu Drăguşin va fi la EURO 2024 pentru România, iar fundaşul central a fost remarcat din străinătate. Jucătorul lui Tottenham a fost pe teren în România - Bulgaria, scor 0-0, iar la meciul de pregătire a asistat şi mama sa, Svetlana Simion. 

Într-o perioadă în care au apărut informaţii că Napoli încearcă să-l transfere din nou, mai ales după ce Antonio Conte a fost anunţat oficial la clubul din Serie A, în tabăra jucătorului decizia este deja luată. 

Svetlana Simion a dezvăluit că nu sunt regrete după ce Radu Drăguşin a refuzat-o pe Bayen Munchen, iar o plecare la Napoli nu este o opţiune în această vară

"A fost un meci de pregătire (n.r. - cu Bulgaria), primul meci în care fiecare dintre sportivi a fost la echipa de club. Este un meci de acomodare, cunoaştem toţi cum sunt aceste meciuri şi pas cu pas mergem înainte. Cu toţii avem emoţii, am simţit şi din tribună. 

(n.r. - Sunt regrete că n-a semnat cu Bayern Munchen?) Nu, nu, nu. Nu avem regrete. (n.r. - Napoli?) Nu, Radu este acolo, rămâne acolo (n.r. - la Tottenham) şi v-am spus că o să muncească şi o să-şi câştige locul de titular şi aparent aşa a spus. 

A avut două, trei zile înainte să vină la naţională şi le-am petrecut în familie. Suntem sportivi prin definiţie, are o experienţă bogată, a avut presiune unde a fost şi sunt convinsă că va face o treabă foarte bună", a declarat Svetlana Simion, la ieşirea de pe Stadionul Steaua, după România - Bulgaria 0-0

Radu Drăguşin a avut nouă apariţii la Tottenham, de la transferul făcut în ianuarie, de la Genoa. 

Afla mai multe despre: radu dragusinsvetlana simionradu dragusin tottenhamromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare