Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ din România despre plecarea lui Man de la Parma: "Am înţeles că sunt cereri de transfer. Oare am păstrat 10% din el?"

Anunţ din România despre plecarea lui Man de la Parma: "Am înţeles că sunt cereri de transfer. Oare am păstrat 10% din el?"

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (25 de ani) face cel mai bun sezon de când s-a transferat la Parma, iar echipa se îndreaptă spre promovarea directă în Serie A. Din România, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a auzit că fostul său fotbalist ar putea schimba echipa în curând.

Gigi Becali a auzit că Dennis Man s-ar putea transfera de la Parma

Întrebat despre cel mai bun jucător român în acest moment şi dacă Florinel Coman ar merita să fie titular în echipa naţională, la EURO 2024, Gigi Becali a fost ferm. 

"Eiii, nu mai are rost să discutăm despre asta. E cel mai bun jucător la ora asta. E bun Man, dar nu cred că se poate compara cu Coman la ora asta", a spus Gigi Becali pentru Prima Sport

Finanţatorul FCSB a continuat şi a recunoscut că a auzit că Dennis Man ar putea pleca în curând de la Parma. Atacantul lateral cu 12 goluri şi 6 pase decisive în acest sezon este impresariat de agenţia fraţilor Becali, Giovanni şi Victori. 

Totuşi, Gigi Becali nu-şi face mari speranţe că ar mai putea încasa bani, pe lângă cele 11 milioane de euro primite din partea Parmei. Afaceristul nu este sigur că mai are 10% din drepturile jucătorului şi nici că Parma va reuşi să obţină o sumă mai mare decât cea cu care l-a cumpărat de la FCSB.

"Tot la Parma e Man? Nu mai ştiam de el. Nu mai am procente sau... 10% oare? Nu ştiu dacă mai am. Procentul oricum e din diferenţă, din câştig adică, adică să-l vândă cu mai mult de 11 milioane şi nu cred asta. Am înţeles că sunt ceva cereri pentru Man de transfer, dar nu ştiu", a mai spus Gigi Becali.

Recent au apărut informaţii despre posibilul transfer al lui Dennis Man în Bundesliga

Ce le-a spus apropiaţilor Dennis Man

"Man le-a spus deja apropiaţilor săi că îşi doreşte să rămână la Parma şi în următorul sezon, în speranţa că echipa va promova, dar şi din respect pentru clubul care a crezut în el şi pentru un antrenor care a reuşit să îi relanseze cariera.

Relaţia dintre agent şi conducerea clubului este excelentă, negocierile continuă rapid, iar, în aceste condiţii, să se ajungă la o prelungire a contractului până în vară nu pare prea complicat”, a notat Parma Live despre Dennis Man

Afla mai multe despre: dennis mantransfer dennis mangigi becali 

viewscnt
Articole similare