Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aş investi la Hagi!". Patronul ajuns la limita răbdării ar schimba echipa din Superliga: "Mi se pare super bună oferta" | EXCLUSIV

"Aş investi la Hagi!". Patronul ajuns la limita răbdării ar schimba echipa din Superliga: "Mi se pare super bună oferta" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Planul gândit de acţionarii Farului Constanţa a trezit interesul în rândul investitorilor. După ce marele Rivaldo a preluat o parte dintre acţiuni, acum un patron din Superliga a recunoscut că ar fi interesat, la un moment dat, de a intra în proiectul gândit la malul mării.

Valeriu Iftime s-ar duce alături de Gică Hagi la Farul Constanţa

Acţionarul majoritar de la Farul Constanţa, Gică Hagi, şi-ar dori să găsească investitori, care să preia câte 10% dintre acţiunile clubului. Pe lângă "Rege", Ciprian Marica şi Zoltan Iaşko, în acţionariat a sosit Rivaldo

Proiectul i-a atras atenţia şi lui Valeriu Iftime, care a recunoscut că ar lua în calcul să investească, dacă printre afacerile sale nu ar mai fi FC Botoşani. 

"Dacă mă întrebaţi astăzi şi dacă Botoşani ar fi un subiect pe care îl închid, aş investi la Hagi! El spune o chestie simplă: 2 milioane de euro, primeşti 10%. Mi se pare superbună oferta, dar să-i primească domnul Gică Hagi pe ăia", a recunoscut Valeriu Iftime, pentru Orange Sport. 

Valeriu Iftime se gândeşte să se retragă dacă retrogradează cu FC Botoşani

FC Botoşani e ultima în Superliga, iar Valeriu Iftime a recunoscut că retrogradarea ar putea însemna şi retragerea sa de la echipa din Moldova. 

"E cel mai greu challenge al meu din fotbal, niciodată n-am crezut că mă lupt la retrogradare. Să nu ne facem de râs e cel mai important. Vine CFR Cluj la mine (n.r. - primul meci al Botoşaniului în 2024) şi murim pe garduri cu ei. Ar fi extraordinar.

Le-am spus că dacă ne apropiem de Liga 2 cu paşi mari, e complicat (n.r. - să mai rămână implicat la FC Botoşani)", a mai spus acţionarul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru Orange Sport. 

Venirea lui Bogdan Andone i-a dat speranţe lui Valeriu Iftime

În urmă cu o săptămână, Bogdan Andone a semnat cu FC Botoşani, printre ultimele soluţii ale lui Valeriu Iftime, pentru a salva situaţia. 

"Imposibilă poţi să-i spui (n.r. - salvarea de la retrogradare). Dar atât timp cât şanse matematice sunt, analizând structura din spatele meu, e vorba şi de puterea financiară să ţii o echipa în Liga 1. Noi avem bani.

Dacă fac comparaţia asta cu alte echipe din Liga 1 şi dacă nu intervine statul foarte puternic cu bani publici, am şanse mari să lupt până la final. 

E clar că aveam nevoie de un antrenor să mă reechilibrez un pic şi aici Bogdan Andone sper să fie soluţia şi cred că el e soluţia. E antrenor nou, insistă pentru nişte jucători şi trebuie să-i fac pe plac încât lucrurile să funcţioneze. 

Există o undă de speranţă că putem avea o echipă cu care să luptăm, să vedem până când şi dacă o să fie chiar imposibilă misiunea, aşa cum se vede acum, asta înseamnă că atât am reuşit să facem. Cred că voi juca până în ultima etapă", a mai spus Valeriu Iftime pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gica hagivaleriu iftimegica hagi farulvaleriu iftime fc botosani 

viewscnt
Articole similare