Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au fost probleme de arbitraj". Liviu Ciobotariu acuză cele două faze în care s-a jucat calificarea dintre Bodo/Glimt şi Sepsi: "Offside de doi metri"

"Au fost probleme de arbitraj". Liviu Ciobotariu acuză cele două faze în care s-a jucat calificarea dintre Bodo/Glimt şi Sepsi: "Offside de doi metri"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi, Liviu Ciobotariu, a tras concluziile serii în care echipa sa a părăsit Europa. Principalul susţine că echipa sa a fost dezavantajată.

Liviu Ciobotariu a avut un singur reproş de făcut după eliminarea lui Sepsi

Echipa norvegiană Bodø/Glimt a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Sepsi OSK, în manşa a doua a play-off-ului din Conference League. 

La finalul meciului-thriller din Norvegia, Liviu Ciobotariu s-a declarat mulţumit de efortul echipei, dar a acuzat două faze de arbitraj judecate de centralul irlandez Rob Harvey şi brigada sa. 

Prima, după ce Pellegrino a marcat pentru 2-0, în minutul 29, apoi la golul anulat al lui Ştefănescu, în minutul 101, când a marcat. Însă, reuşita a fost anulată cu VAR. 

"Aş vrea să-mi felicit jucătorii pentru jocul de azi, exceptând primele 25 de minute, să-mi felicit jucătorii pentru parcursul avut în Conference League. Cred că am arătat foarte bine. Din păcate, părăsim această competiţie cu un gust amar, că au fost şi ceva probleme de arbitraj. 

La golul lui Ştefănescu n-a fost offside, iar la golul lui Pellegrino a fost offside, cel puţin un metru, doi metri. 

Ne-am prezentat bine azi, asta contează. Ne-a rămas să ne concentrăm pe campionat şi Cupa României. Va trebui să ne refacem fizic cu UTA.

Am început slab meciul cu Bodo/Glimt, am respectat prea mult adversarul, după care ne-am intrat în ritm, am schimbat şi sistemul din mers. În timpul suplimentar am primit gol din penalty, am încercat să revenim, de asta îi felicit. Am părăsit competiţia cu capul său. 

Fotbaliştilor le-am transmis că sunt mândru de ei, că îi felicit pentru parcurs. Nu am ce să le reproşez. Sunt mândru că antrenez această echipă, aceşti jucători minunaţi şi jucătorii intraţi de pe margine au intrat foarte bine. Suntem o echipă puternică, greu de învins", a declarat Liviu Ciobotariu, după meciul din Norvegia. 

Sepsi a devenit astfel ultima echipă din România care părăseşte cupele europene, ratând intrarea în grupele Conference League, după ce şi Farul Constanţa a eşuat în Finlanda, cu Helsinki. 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariubodo/glimt sepsisepsi conference league 

viewscnt
Articole similare