Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au vrut să dea lovitura pe banca tehnică! S-a negociat cu antrenorul care a adus titlul la FCSB: "Clubul mi-e aproape de suflet"

Au vrut să dea lovitura pe banca tehnică! S-a negociat cu antrenorul care a adus titlul la FCSB: "Clubul mi-e aproape de suflet"

Superliga

Comentarii

O revenire de zile mari s-ar fi putut produce în Superligă, în perioada recentă. Antrenorul care i-a adus ultimul titlu de campioană echipei FCSB a fost negociat revenirea în fotbalul românesc, iar acum au apărut motivele pentru care mutarea nu s-a concretizat.

Aflată într-o situaţie dificilă, echipa putea lovitura cu antrenorul care a făcut-o campioană pe FCSB

Constantin Gâlcă este ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB, în 2015, iar după ce a semnat cu polonezii de la Radomiak a acordat un interviu în care a povestit cum e să lucrezi cu finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

De asemenea, le-a dezvăluit polonezilor că Radomiak îl putea rata, întrucât Gâlcă s-a aflat în negocieri cu FC Argeş. În martie, conducerea "vulturilor" a întocmit lista cu posibilii antrenori, după plecarea lui Marius Croitoru. 

S-a negociat inclusiv cu Costel Gâlcă, care a luat în calcul să revină la FC Argeş, dar în cele din urmă s-a ajuns la soluţia Bogdan Vintilă, care a plâns după prima victorie la echipa aflată în zona retrogradării din Superligă. 

Acum, campionul cu FCSB a spus că problema a fost reprezentată de condiţile de la echipa piteşteană. De asemenea, a recunoscut că a mai fost în discuţii cu FC Voluntari şi CFR Cluj, în trecut. 

"La Voluntari, mi-am dorit acţiuni în ceea ce priveşte staff-ul de antrenori şi pur şi simplu nu ne-am înţeles. Clujul (n.r. - CFR) este un club cu mult potenţial, unde îmi doream să lucrez, dar în acelaşi timp îmi doream să mă asigur cumva financiar. În Polonia, dacă cineva nu te plăteşte câteva luni, suferă consecinţele. Nu este întotdeauna cazul în România, iar lipsa salariilor este o mare problemă.

Sunt un antrenor care, dacă vrea să facă ceva, se aşteaptă să fie îndeplinite anumite condiţii. S-au îndeplinit la Radomiak, la fel şi când eram la conducerea naţionalei României U17 sau a rezervelor de la Almería, cu care mi-am început meseria de antrenor.

Acum ceva timp am mai avut o ofertă concretă din România, de la FC Argeş. Acesta este clubul la care am început să joc în liga naţională ca jucător, la 17 ani, aşa că îmi este aproape de suflet. Am vrut să mă întorc acolo ca antrenor, dar când mi-am dat seama cum arată situaţia cu infrastructura a trebuit, ce-i drept, cu oarecare durere, să refuz", a declarat Costel Gâlcă pentru Przegladsportowy.onet.pl.

Gâlcă a jucat la Steaua între 1991 şi 1996, apoi cea mai mare parte a carierei şi-a petrecut-o în Spania, la echipe precum Mallorca, Espanyol - unde a şi antrenat -, Villarreal sau Real Zaragoza. 

La echipa naţională a strâns 68 de selecţii şi patru goluri, iar reperul carierei de anternor este momentul când a ajuns la Espanyol, în decembrie 2015, dar şi cele trei trofee câştigate într-un sigur sezon cu FCSB.

Afla mai multe despre: costel galcafc argesbogdan arges vintila 

viewscnt
Articole similare