adplus-dvertising
You are here:

Banii pe masă! Becali, ofertă concretă: 5 milioane €! Negocieri pentru transfer | EXCLUSIV

Banii pe masă! Becali, ofertă concretă: 5 milioane €! Negocieri pentru transfer | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ştefan Târnovanu (22 de ani), omul momentului de la FCSB, a primit o ofertă concretă. 5 milioane de euro au fost puşi pe masa lui Gigi Becali pentru transferul portarului, însă acesta nu s-a concretizat. Evoluţiile bune ale lui Târnovanu l-aua adus în atenţia cluburi puternice, dar şi la echipa naţională.

Adus de la Poli Iaşi cu doar 200.000 de euro, Ştefan Târnovanu putea pleca, în vară, de la FCSB pentru "sume mari" de bani. Giovanni Becali a dezvăluit la Orange Sport că "s-au învârtit câteva milioane de euro" pentru Târnovanu şi cea mai mare ofertă a fost de cinci milioane.

Jucătorul momentului de la FCSB, ofertat: "Câteva milioane de euro". Cluburi au pus banii pe masă | EXCLUSIV

Cluburile mari l-au trecut pe lista de transferuri pe Ştefan Târnovanu, portarul care a atras atenţia cu prestaţiile foarte bune de la FCSB. Goalkeeperul a scos mingi imposibile şi a închis poarta, iar ofertele nu au întârziat să apară pentru el.

Invitat la Orange Sport, Giovanni Becali a dezvăluit că a negoicat pentru transferul lui Ştefan Târnovanu, pentru care "s-au învârtit câteva milioane de euro bune". Cea mai mare ofertă pe care Gigi Becali a refuzat-o pentru Târnovanu a fost de cinci milioane de euro.

Giovanni Becali nu a numit cluburile care l-au ofertat pe Târnovanu, dar a confirmat că a existat interes din partea mai multor echipei.

"Târnovanu, s-au învârtit câteva milioane de euro bune într-un timp de vreo 10 zile. Au fost scouteri, care au venit, au făcut... Sume mari pentru un portar. Patru, cinci milioane pentru Târnovanu, care nu ştiu dacă a costat. (n.r. 350.000 de euro). Eu cred că la un 2,5 milioane de euro se putea închide un transfer, pozitiv pentru el. Cu nişte procente.

Târnovanu are corp de portar, are alură de portar, zici că e fotomodel. Forma lui ca portar, eu n-am văzut portar atât de bine portar. Mai are de corectat la ieşirile pe centrări", a spus Giovanni Becali, la Orange Sport.

În acest sezon, Ştefan Târnovanu a strâns 17 meciuri în toate competiţiile pentru FCSB, iar în trei dintre ele a reuşit să nu primească gol. Per total, portarul a acumulat 32 de prezenţe în tricoul roş-albaştilor, după ce a devenit titular indiscutabil.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Târnovanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare