Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a aflat cel mai tare transfer pregătit de Hagi la Farul şi s-a retras: "Nu mă bag! Şi aşa are el problemele, măcar să mai aibă o speranţă"

Becali a aflat cel mai tare transfer pregătit de Hagi la Farul şi s-a retras: "Nu mă bag! Şi aşa are el problemele, măcar să mai aibă o speranţă"

FCSB

Comentarii

Problemele pe care Gică Hagi le-a sesizat la Farul Constanţa, în acest început de sezon, l-au făcut pe "Rege" să-şi mai dorească un transfer. Astfel, la campioana României s-ar putea reface tripleta din atac, mai ales după ce finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a retras.

Gigi Becali s-a retras şi-l lasă pe Gică Hagi să facă cel mai tare transfer al verii la Farul

Ultimele veşti din Italia sunt că atacantul care a adus titlul Farului Constanţa trebuie să-şi caute o nouă echipă. 

Louis Munteanu (21 de ani) nu va fi păstrat de Fiorentina şi urmează un nou împrumut pentru atacantul care mai are contract cu echipa din Serie A până în iunie 2025. 

Farul a confirmat, prin vocea acţionarului Ciprian Marica, faptul că îl doreşte înapoi pe Louis Munteanu, iar în acest moment se pare că singura destinaţie din România este echipa antrenată de Gică Hagi

Despre interesul "marinarilor" pentru Louis Munteanu a aflat şi Gigi Becali, cel care a fost categoric atunci când a fost întrebat dacă fotbalistul este interesant şi pentru FCSB. 

Finanţatorul vicecampioanei Superligii s-a retras rapid şi a motivat prin faptul că nu doreşte să se bage peste mutarea pe care o pregăteşte ruda sa, Gică Hagi, la Farul Constanţa. 

"(n.r. - întrebat dacă e interesat de Louis Munteanu). Nu pot să mă bag peste Gică. Nu mă bag peste Gică. Şi aşa are el problemele pe care le are, îmi mai fac şi eu probleme cu naşul? Nu mă bag. Măcar să mai aibă o speranţă (n.r. - să-l aducă pe Munteanu).

Nu se mai poate bate cu noi, nici nu CFR nu cred că se bate, nici cu Craiova. E munca lui. A scos untul din lapte, pe tot l-a scos, a scos smântâna. Jucătorii sunt cai, dar nu sunt pursânge. Cât să mai tragi? Atât pot ei", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik

Fabio Vianna, Rivaldinho, Nicolae Carnat, Marco Borgnino, Ionuţ Vînă, Damien Dussaut, Zorhan Bassong şi Diogo Lucas Queiros sunt fotbaliştii transferaţi de Farul în acest sezon. 

Însă, Gică Hagi pregăteşte, deja, mai multe plecări de la Farul, după 1-3 cu Voluntari şi rezultatele dezamăgitoare din competiţiile europene. 

Afla mai multe despre: gica hagigigi becalitransferuri farul constantalouis munteanu 

viewscnt
Articole similare