Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele clubului a demisionat în plină luptă pentru play-off-ul Superligii! Fotbaliştii i-au forţat plecarea | EXCLUSIV

Preşedintele clubului a demisionat în plină luptă pentru play-off-ul Superligii! Fotbaliştii i-au forţat plecarea | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

O demisie la nivel înalt a avut loc miercuri în Superligă. Echipa aflată în pragul play-off-ului a rămas fără preşedinte, după ce fotbaliştii au pus presiune pentru plecarea conducătorului, pe care l-au taxat pentru promisiunile nerespectate.

Petrolul Ploieşti a rămas fără preşedintele Costel Lazăr, care a demisionat

Problemele financiare care s-au acutizat la Petrolul Ploieşti au dus la o primă decizie majoră la reluarea Superligii, competiţie care a fost întreruptă cu prilejul Cupei Mondiale din Qatar

Conform surselor Orange Sport, preşedintele Costel Lazăr a demisionat, miercuri, din conducerea Petrolului Ploieşti. Echipa se află la egalitate de puncte cu ultimele echipe clasate în play-off, dar traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al bugetului clubului. 

Decizia a venit la scurt timp după un protest al fotbaliştilor. În prima parte a zilei, Orange Sport a anunţat că jucătorii de la Petrolul Ploieşti nu s-au antrenat şi au cerut plecarea lui Costel Lazăr, din cauză că fostul oficial nu şi-a respectat promisiunile şi nu a găsit bani pentru a plăti salariile. Deja, la Petrolul Ploieşti sunt restanţe de două luni şi jumătate. 

De asemenea, fotbaliştii s-au simţit trădaţi, după ce nimeni din conducere nu a venit să discute cu ei şi să le asigure liniştea financiară. Singurul care a venit la discuţii a fost directorul sportiv, Claudiu Tudor. 

Astfel, Petrolul Ploieşti s-a despărţit de preşedintele cu care a promovat în Superligă. Revenirea pe prima scenă s-a făcut sub comanda lui Costel Lazăr, fără a cheltui sume mari. El i-a luat locul lui Marius Stan în conducerea "lupilor galbeni". 

  • Petrolul Ploieşti e pe locul al şaptelea în Superligă, cu 26 de puncte, aproape de play-off, şi cu un parcurs peste aşteptări pentru nou-promovată. 

Peluza I "Ilie Oana" acuză practicile conducerii. Ce ar fi făcut Costel Lazăr

"Este inadmisibil să se întample aşa ceva!

Dorim să tragem un semnal de alarmă în ceea ce priveşte situaţia actuală a clubului nostru. De asemenea, după cum ştiţi, jucătorii s-au alăturat acestui demers, refuzând să participe la ultimul antrenament. Îi susţinem şi vom protesta alături de ei.

În prim plan îi avem pe Costel Lazăr, Tavi Grigore, Mihai Constantinescu şi Ion Cojocaru. 

Aceştia, în lipsa unor semnături reale ale consiliului director, şi-au acordat o mărire de salariu, suma ajungând la aproximativ 20.000 euro. Cu toate acestea, clubul nu are suficienti bani să plătească jucătorii.

“Maestrul păpuşar” Costel Lazar a încercat din răsputeri să învinovăţească anumite persoane pentru ceea ce se întâmplă, însă fără succes. Interdicţiile nu au de a face cu o conducere defectă!

De asemenea, acest individ şi-a oferit, din nou, in lipsa semnaturilor consiliului director, o prima de 25.000 euro.

Aproximativ 600 de abonamente au fost vândute, iar banii au rămas în buzunarul celor precizaţi mai sus. Totodata, la meciurile echipei sunt bilete "blocate" la tribuna 0 şi vândute doar pentru unele interese personale.

În vestiar, jucătorii sunt întotdeauna păcăliţi în ceea ce priveşte partea financiară, niciodată nu se respectă promisiunile făcute.

În atenţia celor care vor să îşi promoveze afacerea pe stadion: Nu veţi reuşi fără plata unor anumite comisioane.

Un punct foarte important ar fi acela ca sponsorii "MRS" şi "La Cocoş" nu mai doresc să investească bani la Petrolul nostru, cât timp trio-ul Lazar-Grigore-Constantinescu ocupă o funcţie în cadrul clubului. Acestea fiind spuse situaţia nu este deloc roz. Datoriile sunt foarte mari, după cum ştiţi. Dorim să tragem un semnal de alarmă şi cei corupţi, care fură de la Petrolul, să plece! 

Domnilor lipsiţi de caracter, îl influenţaţi si pe domnul Mircea Dridea care nu vrea să fie părtaş la aceste lucruri mizere pe care voi le faceţi. Nu mai profitaţi de bunătatea lui!

Sperăm ca aceste informaţii să ajungă la fiecare suporter al echipei noastre. Nu vrem să intrăm în faliment, echipa a ajuns în Liga 1 după foarte multe sacrificii, nu stricaţi peste noapte ceea ce întreaga comunitate de petrolişti s-a chinuit să construiască!", a transmis peluza Petrolului Ploieşti. 

  • Petrolul Ploieşti va juca pe 2 decembrie, în Superligă, cu U Cluj, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

În aceste zile, Petrolul Ploieşti s-a despărţit şi de un atacant străin, care nu a reuşit să marcheze de când a semnat cu echipa prahoveană. 

Afla mai multe despre: costel lazar demisie petrolul ploiestipetrolul ploiestisituatie petrolul ploiestifotbalistu petrolul ploiestisituatie petrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare