adplus-dvertising
You are here:

BREAKING NEWS Transfer pentru Florin Niţă în Franţa! Este clubul uriaş egalat de PSG la campionate câştigate. Cum scapă de Sparta Praga

BREAKING NEWS Transfer pentru Florin Niţă în Franţa! Este clubul uriaş egalat de PSG la campionate câştigate. Cum scapă de Sparta Praga
Comentarii

Portarul naţionalei României, Florin Niţă (35 de ani), poate pleca de la Sparta Praga la una dintre cele mai titrate echipe din Franţa. Impresara de fotbalişti Liubliana Nedelcu a anunţat numele echipei care îi oferă şansa de scăpare din Cehia.

Florin Niţă se poate transfera în Franţa la clubul cu 10 titluri

Internaţionalul român este într-o situaţie ingrată la Sparta Praga, unde este apreciat doar de fanii echipei de tradiţie. Conducătorii şi antrenorii l-au scos de tot din cărţi, iar cifrele portarului sunt îngrozitoare. 

Pentru Sparta n-a mai apărat de un an. După 0-4 cu Slovacko, pe 21 noiembrie 2021, Florin Niţă a fost trecut pe bancă pentru următoarele meciuri, apoi scos din lot până în prezent. 

Florin Niţă a apărut ultima dată într-un meci oficial într-o partidă a naţionalei României, când tricolorii au pierdut cu Muntenegru, scor 3-0, în Liga Naţiunilor, pe 14 aprilie. 

Însă fostul fotbalist de la FCSB ar putea schimba în curând echipa. Cu contract până în vara anului 2023, Florin Niţă s-ar putea transfera mai repede în altă parte. 

Agenta de fotbalişti Liubliana Nedelcu a anunţat că Saint Etienne, echipă cu 10 titluri de campioană în Franţa, la fel ca PSG, îl doreşte pe portarul român. Saint Etienne este echipa despre care s-a scris că îl doreşte pe Ionuţ Radu, un alt portar al naţionalei României, dar varianta pare a fi infirmată de agentă. 

"În pole position pentru postul de portar la Saint Etienne este un portar din Franţa! După el este Florin Niţă!", a transmis Liubliana Nedelcu. 

Deşi e pe final de carieră la cei 35 de ani, plecarea lui Florin Niţă la Saint Etienne ar fi un pas major în spate, deşi este vorba despre unul dintre cele mai titrate cluburi din Franţa. 

"Verzii" şi-au pierdut din strălucire în ultimii ani, iar în prezent ocupă ultimul loc din Ligue 2, cu doar 11 puncte în 15 meciuri, cu şanse mari de a retrograda în liga a treia franceză. 

Totuşi, Liubliana Nedelcu, impresară cu multe legături în fotbalul francez, susţine că Saint Etienne renaşte. "Saint Etienne îşi revine", a mai spus aceasta. 

Saint Etienne este primul club care a reuşit să câştige 10 campionate în Franţa, record care a fost egalat de PSG între timp. 

Recent, Florin Niţă a reziliat contractul cu un alt impresar român, iar Sparta Praga a anunţat clar că portarul e liber să semneze cu orice echipă doreşte. "Noi nu l-am împiedicat în niciun fel şi chiar i-am promis că nu vom solicita nicio sumă de bani”, declarat oficialul Spartei Praga, Tomas Rosicky, pentru iSport.cz.

viewscnt
Articole similare