Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a refuzat o sumă mare pentru Cristi Manea! Fundaşul a ratat un transfer important

CFR Cluj a refuzat o sumă mare pentru Cristi Manea! Fundaşul a ratat un transfer important

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a refuzat o ofertă venită pentru Cristi Manea (25 de ani), deşi propunerea a fost una consistentă din punct de vedere financiar.

CFR Cluj a refuzat bani mulţi pentru a-l păstra pe Cristi Manea în Gruia

După ce a ratat al 6-lea titlu consecutiv, terminând sezonul doar pe locul 3, CFR Cluj a început să scadă din cheltuieli. Chiar şi aşa, Neluţu Varga a refuzat o sumă importantă pentru Cristi Manea. Fundaşul dreapta al formaţiei din Gruia a fost pe radarul mai multor echipe importante din Europa.

Dinamo Zagreb, Anderlecht şi Panathinaikos s-au interesat de serviciile sale. Formaţia din Grecia a oferit 1,2 milioane de euro pentru a-l transfera pe Manea, însă finanţatorul ardelenilor a refuzat oferta, conform prosport.ro.

Totuşi, transferul s-ar putea realiza zilele următoare, cu o condiţie clară, prezentată chiar de Neluţu Varga. 

„Manea nu pleacă fără 2 milioane de euro. Nu vindem jucători doar de dragul de a vinde”, a spus omul care finanţează CFR, pentru sursa citată.

Ofertă de 5.000.000 de euro pentru Ermal Krasniqi de la CFR Cluj. Unde s-ar putea transfera kosovarul

Ermal Krasniqi (24 de ani) a fost una dintre surprizele plăcute ale fotbalului românesc în ediţia trecută a Superligii, însă o poate părăsi pe CFR Cluj în această vară.
Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, pe adresa celor de la CFR Cluj ar fi sosit o ofertă fantastică pe numele lui Ermal Krasniqi - 5 milioane de euro - din partea saudiţilor de la Al-Riyadh.
Sunt şanse mari ca-n următoarele zile la Al-Riyadh să ajungă şi fundaşul român Alin Toşca.
Singura nemulţumire a celor de la CFR Cluj este modalitatea prin care saudiţii vor să vireze aceşti bani, adică în mai multe tranşe.
Ardelenii nu doresc ca suma să fie trimisă în mai mult de două tranşe, aşa că negocierile încă rămân deschise.
Sursa citată anunţă că sunt şanse foarte mari ca mutarea să se realizeze în câteva zile.
Ermal Krasniqi a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2022, de la FC Ballkani, în schimbul a 200.000 de euro. De asemenea, kosovarii vor mai încasa încă 100.000 de euro dacă CFR-ul se va califica în grupele unei competiţii europene.
Sezonul trecut, Ermal Krasniqi a fost utilizat în 22 de jocuri pentru CFR Cluj în toate competiţiile. A marcat cinci goluri şi a oferit două pase decisive.

Afla mai multe despre: cristi maneacfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare