Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clasa "Regelui"! Gică Hagi a revenit cu o replică, după ce Dan Petrescu n-a mai dat mâna cu el la Farul - CFR Cluj: "Chiar dacă pe teren se întâmplă anumite lucruri"

Clasa "Regelui"! Gică Hagi a revenit cu o replică, după ce Dan Petrescu n-a mai dat mâna cu el la Farul - CFR Cluj: "Chiar dacă pe teren se întâmplă anumite lucruri"

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul Farului Constanţa, Gică Hagi, a comentat gestul omologului de la CFR Cluj, Dan Petrescu. Cel din urmă a refuzat să dea mâna cu "Regele", după ce pierdut la Ovidiu.

Cuvintele pe care Gică Hagi i le-a spus public lui Dan Petrescu, după refuzul de a da mâna în Farul - CFR Cluj

Farul Constanţa a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii. La final, supărat fiind, Dan Petrescu a plecat spre vestiare, fără a mai da mâna cu Gică Hagi, un gest intrat în obişnuinţa antrenorilor atât la startul meciurilor, cât şi la final. 

Gică Hagi a dat asigurări imediat că nu-i poartă pică lui Dan Petrescu, iar la câteva zile distanţă a subliniat faptul că nu s-a supărat. 

„Între noi, chiar dacă pe teren se întâmplă anumite lucruri, niciodată nu o să o ţinem (n.r. supărarea), o să rămânem colegi, prieteni, fraţi, aşa am crescut, toţi împreună, fără nicio…

Chiar dacă el are dreptate, eu am dreptate, nu trebuie să căutăm lucrurile astea. De data asta am câştigat eu, cu siguranţă era dezamăgit şi supărat”, a spus Gică Hagi, conform ProSport.

Care a fost supărarea lui Dan Petrescu după Farul - CFR Cluj 1-0

Imediat după meciul dintre echipele clasate pe primele două locuri în Superligă, antrenorul lui CFR Cluj s-a plâns că lotul suferă din cauza absenţelor. De asemenea, a fost supărat că gazdele au tras de timp în prelungiri, o explicaţie şi pentru refuzul de a-i strânge mâna lui Gică Hagi. 

"Cu Gică sunt prieten. E normal, l-am lăsat să se bucure, nu m-am dus eu acolo peste ei, mai ales că eu am fost foarte supărat. 

S-au dat cinci minute de prelungiri, dar s-au jucat 30 de secunde, iar ei au stat numai pe jos. E singurul reproş pe care vreau să-l fac. Şi eu am bătut cu 3-0 aici, poate că nici Gică n-a dat mâna cu mine în alte dăţi, dar a doua zi m-a sunat. E prietenul meu Gică",  a declarat Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: farul constantacfr clujgica hagidan petrescu 

viewscnt
Articole similare