Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenografia specială a campionilor. Ce surpriză au pregătit fanii pentru FCSB la sărbătoarea titlului. Arena Naţională, neîncăpătoare | VIDEO

Scenografia specială a campionilor. Ce surpriză au pregătit fanii pentru FCSB la sărbătoarea titlului. Arena Naţională, neîncăpătoare | VIDEOgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB va sărbători titlul de campioană în duelul cu CFR Cluj, de pe Arena Naţională, iar suporterii roş-albaştrilor au pregătit un moment special.

FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc astăzi, 11 mai, de la ora 20:00, în etapa a noua din play-off-ul Superligii României.

Meciul marchează decernarea titlului pentru formaţia roş-albastră, titlu pe care echipa şi fanii ei îl aşteaptă din 2015. Au trecut nouă ani de atunci.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Astfel, asistenţa este una fabuloasă la Arena Naţională pentru duelul cu CFR. Sunt peste 52.0000 de suporteri veniţi la stadion pentru a participa alături de Gigi Becali, Elias Charalambous şi jucătorii la sărbătoarea roş-albastră.

FCSB, scenografie specială la sărbătoarea titlului

FCSB şi-a asigurat matametic titlul de campioană cu două etape în urmă, la meciul cu Farul, câştigat cu 2-1 şi disputat tot pe Arena Naţională. Astfel că noii campioni au avut timp suficient să pregătească o coregrafie specială care să marcheze acest moment cu totul special.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Aşadar, cei din Peluza Nord FCSB au afişat o scenoregrafie cu căpitanul echipei, care poartă numărul 27 pe tricou şi ridică trofeul de campioană din anul 2024. Alături, între inelul 1 şi inelul 2, este afişat, mare şi vizibil, mesajul: ”România este roş-albastră”.

Pentru cei de la FCSB, acest meci este fără miză, îl joacă doar pentru a se bucura de fotbal şi de titlul cucerit, în timp ce pentru CFR, miza este clasarea pe locul 2 la finalul sezonului.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbarena nationalafcsb campioanafcsb coregrafie 

viewscnt
Articole similare