Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cu cine o să daţi mâna înainte de meci?”. Situaţia de la FCSB l-a amuzat pe Laszlo Balint la conferinţa de presă. Cum a răspuns antrenorul de la UTA Arad

”Cu cine o să daţi mâna înainte de meci?”. Situaţia de la FCSB l-a amuzat pe Laszlo Balint la conferinţa de presă. Cum a răspuns antrenorul de la UTA Arad

FCSB

Comentarii

Laszlo Balint (43 de ani) a prefaţat duelul pe care echipa pe care o pregăteşte, UTA Arad, îl va avea cu FCSB, în Superligă, şi s-a amuzat pe seama situaţiei de la nivelul băncii tehnice pe care vicecampioana României o traversează în aceste zile.

UTA Arad şi FCSB se vor întâlni în penultima etapă din sezonul regular al Superligii. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe Orange Sport 1.

Ce a spus Laszlo Balint despre partida UTA Arad - FCSB

În conferinţa de presă premergătoare meciului, Laszlo Balint a prefeţat duelul cu vicecampioana României şi se aşteaptă la un test extrem de dificil, diferit faţă de cel cu CFR Cluj, pierdut scor 1-2.

De asemenea, tehnicianul celor de la UTA Arad a vorbit şi despre situaţia complicată a antrenorilor de la FCSB, care are loc în această perioadă.

De altfel, cum Leo Strizu şi-ar fi dat demisia şi Mihai Pintilii este suspendat, conferinţa de presă a FCSB-ului înaintea meciului cu UTA a fost susţinută de Lucian Filip, care în prezent este trecut în acte ca preparator fizic.

”Clar va fi un meci dificil, complicat şi de o altă factură faţă de meciul pe care l-am jucat cu CFR, pentru că FCSB e o echipă structurată diferit faţă de CFR Cluj.  

FCSB are în componenţă jucători mult mai dinamici, tehnici, jucători care accelerează de fiecare dată când ajung în jumătatea adversă, foarte periculoasă pe tranziţie.

E clar că vom întâlni o echipă cu calitate în toate compartimentele şi o echipă care ne va pune sub presiune şi din primul minut va încerca să câştige toate punctele puse în joc. Calculele hârtiei arată că plecam din nou cu şansa a doua. Sunt convins că va fi o atmosferă de meci mare.  

(n.r. cu cine o să daţi mâna înainte de meci?) Dacă nu o să am cu cine, o să dau mâna cu secunzii mei (n.r. răde). Probabil va fi cineva care va transmite indicaţii dinspre banca FCSB.

FCSB este o echipă în mare formă în ultima perioadă. Mobilitatea jucătorilor de atac este foarte importantă, au reuşit să rezolve anumite probleme pe tranziţia negativă. Şi-au depus o candidatură puternică în cursa pentru câştigarea campionatului.

Edjouma este cel mai în formă mijlocaş din tot campionatul. Dar şi Olaru apare foarte bine în fazele ofensive.

În plus, au mijlocaşi de bandă foarte periculoşi, Coman, Cordea, chiar şi Tavi Popescu. Va trebui să fim foarte atenţi în acele zone”, a declarat Balint, înainte de meci.

Afla mai multe despre: laszlo balintfcsbuta arad 

viewscnt
Articole similare