Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da, mă duc". Dică a dezvăluit! La ce echipă merge după demisia de la FCSB | EXCLUSIV

"Da, mă duc". Dică a dezvăluit! La ce echipă merge după demisia de la FCSB | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a dezvăluit, la Orange Sport, că are de gând să meargă să urmească antrenamentele lui Silkeborg chiar dacă şi-a dat demisia de la FCSB. Danezii au umilit-o pe FCSB în grupele Conference League, 0-10 la general, şi Nicolae Dică vrea să meargă să înveţe de la Silkeborg.

Silkeborg, echipa care a administrat FCSB o umilinţă istorică în grupele cupelor europene, a lăsat urme atât de adânci pentru Nicolae Dică încât antrenorul va merge să urmărească echipa nordică la antrenamente şi la meciuri. Chiar dacă a plecat de la FCSB, "Nic" are de gând să meargă să ia lecţii din Danemarca.

"Da, mă duc". Dică a dezvăluit! La ce echipă merge după demisia de la FCSB | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport imediat după plecarea la FCSB, Nicolae Dică a vorbit, printre altele, şi despre Silkeborg, echipă de la care FCSB a încasat o umilinţă greu de îndurat: 0-10 la general. Dică a dezvăluit, la Orange Sport, că va merge să înveţe de la danezii pentru că i-a plăcut mult cum a arătat echipa în confruntările cu formaţia "roş-albastră".

"Silkeborg a fost foarte bună şi la retur, când am avut un mix de jucători. O mişcare în teren care la puţine echipe am văzut, la Barcelona, Manchester City. Da, am de gând să mă duc la Silkeborg. Cu ei, prima ocazie, gol, a doua ocazie, gol", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Nicolae Dică îşi doreşte să antreneze în continuare, chiar dacă a avut parte de o plecare prematură de la FCSB, şi a anunţat că e în aşteptare de oferte: "Da, îmi doresc să antrenez. Nu pot sta fără fotbal. Tot ce am e datorită fotbalului. Nu ştiu unde m-aş duce, dar îmi doresc să antrenez, să fiu în prima ligă. Voi gândi foarte bine unde merg", a mai spus Nicolae Dică.

Nicolae Dică şi-a încheiat prematur al doilea mandat la FCSB, cu o demisie forţată de Gigi Becali după o înfrângere cu U Cluj (1-2). Primul mandat al lui Dică la FCSB s-a întins între iulie 2017 şi decembrie 2018, dar al doilea a durat doar trei luni, din august până în noiembrie 2022.

  • 23 de meciuri a pregătit-o pe FCSB Nicolae Dică în al doilea mandat, cu o medie de 1.48 puncte câştigate pe meci

Afla mai multe despre: nicolae dica silkeborgsilkeborg nicolae dicanicolae dicasilkeborgfcsbnicolae dica fcsb 

viewscnt
Articole similare