Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, înapoi în Superligă?! Panduru l-a propus pe ”Bursuc” la o echipă de TOP din România: ”Ar fi fraieri să nu îl caute” | EXCLUSIV

Dan Petrescu, înapoi în Superligă?! Panduru l-a propus pe ”Bursuc” la o echipă de TOP din România: ”Ar fi fraieri să nu îl caute” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

CFR Cluj este doar o umbră a echipei care făcea legea în urmă cu câţiva ani în Superligă. Fosta campioană a fost eliminată ruşinos din sferturile Cupei României (0-4 contra Corvinului), iar şansele la titlu sunt aproape nule, deoarece ardelenii sunt la 10 puncte de liderul FCSB:

Înfrângerea şocantă de la Hunedoara l-a convins pe Adrian Mutu că nu mai poate în Gruia, iar ”Briliantul” şi-a dat demisia la doar o zi după meci.

Neluţu Varga, extrem de afectat de parcursul slab înregistrat de echipa sa în ultima vreme, a luat o decizie radicală la nivelul conducerii administrative şi l-a dat afară pe Cristi Balaj, omul ce a ocupat timp de aproape trei ani postul de preşedinte al clubului.

Renaşte CFR sub comanda lui Dan Petrescu? Panduru: ”Ar fi fraieri să nu îl caute”

Sud-coreenii de la Jeonbuk au anunţat despărţirea de Dan Petrescu, care preluase echipa în luna iunie a anului trecut. Echipa  traversează o perioadă foarte slabă şi este codaşă în Coreea de Sud, fără victorie în primele cinci etape de campionat.

La fel ca în precedentul mandat la o echipă din afara României (n.r.- În 2021, în Turcia, la Kayserispor), Dan Petrescu nu a reuşit să confirme, iar o posibilă revenire a fostului fundaş de la Chelsea în România nu este exclusă.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru l-a propus pe Dan Petrescu la CFR, având în vedere momentul dificil cu care se confruntă formaţia ardeleană. 

Pandi este de părere că, în cazul în care CFR îl va convinge pe ”Bursuc” să revină în Gruia odată cu startul sezonului viitor, titlul va fi câştigat în ”proporţie de 80%”.

Dan Udrea: Sunt antrenori care performează aici, câştigă titlul, iar aici îl dau exemplu pe Dan Petrescu, care se duc afară şi nu fac nimic.

Basarab Panduru: Vine iar înapoi? Dacă da, campionatul este 80% câştigat (n.r. de CFR Cluj). Fraier să fii (n.r. cei de la CFR) să nu îl cauţi în momentul ăsta pe Dan Petrescu!

Dan Petrescu a câştigat patru titluri de campion al României alături de CFR Cluj, formaţie pe care a pregătit-o în trei perioade diferite. 

Afla mai multe despre: basarab pandurusuperligăcfr clujneluţu varga 

viewscnt
Articole similare