Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu investeşte şi în fotbalul din provincie: ”Mi-am bugetat 20 de milioane de euro”. Un nou proiect pentru acţionarul Rapidului

Dan Şucu investeşte şi în fotbalul din provincie: ”Mi-am bugetat 20 de milioane de euro”. Un nou proiect pentru acţionarul Rapidului

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a dezvăluit că are un buget de 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea fotbalului din provincie.

Unul dintre cei mai apreciaţi oameni de afaceri din România, Dan Şucu este decis să-şi continue investiţiile în fotbal şi în dezvoltarea acestui sport.

Acţionarul Rapidului susţine că a stabilit împreună cu soţia un buget de 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din toată România.

Dan Şucu anunţă noi investiţii în fotbal: ”Am hotărât cu soţia”

Dan Şucu a ajuns acţionar la Rapid după ce, iniţial, a finanţat centrul de copii şi juniori. Cu doi copii care fac fotbal la Rapid, Şucu a prioritizat investiţiile în dezvoltarea infrastructurii pentru juniori.

El a făcut o investiţie de aproximativ 10 milioane de euro în două baze sportive din Bucureşti, pe care le-a adus la cele mai înalte standarde.

Însă Dan Şucu spune că nu vrea să se oprească aici şi anunţă un proiect amplu.

Patronul Mobexpert susţine că a hotărât împreună cu soţia lui să investească încă 20 de milioane de euro în baze sportive pentru copii şi juniori.

De această dată, este vorba despre baze pe care vrea să le construiască în provincie, în diverse colţuri ale ţării:

”Soţia mea şi cu mine am hotărât nu numai să nu ne oprim din a investi în aceste baze sportive, în care am investit deja, ci targetăm posibilitatea de a mai investi în încă 10 baze sportive, din diferite localităţi ale ţării.

Eu mi-am bugetat într-un final investiţii de 20 de milioane de euro. Este foarte greu pentru o şcoală de fotbal să poată să construiască o bază sportivă modernă şi sigură, în care să-şi desfăşoare activitatea.

Am hotărât atunci că, când găsim o şcoală sportivă cu adevărat, în care ne place cum este condusă şi care sunt oamenii care vor cu adevărat să facă treabă acolo, putem să investim noi în baza respectivă şi să o punem la dispoziţie, în condiţiile în care avem convingerea că vom vedea acolo 250-300 de copii că fac sport în fiecare săptămână”, a explicat Dan Şucu pentru fcrapid.ro.

Dan Şucu spune de ce investeşte în dezvoltarea infrastructurii pentru fotbalul juvenil

Cu o avere estimată la aproximativ 300 de milioane de euro, Dan Şucu este printre cei mai bogaţi români şi printre cei mai cunoscuţi.

El spune că simte o datorie faţă de societate de a oferi ceva înapoi din ceea ce a construit.

Şucu susţine că s-a decis astfel să investească în baze sportive în care copii să poată face sport în cele mai moderne condiţii.

”Considerăm că aceasta este pentru noi o datorie, un mod de a ne implica social. Este pentru orice om de afaceri, care a avut un succes economic mai mare, este normal să aibă şi o abordare în genul în care să sprijine societatea din care face parte şi care l-a ajutat să aibă acest succes economic.

Sunt unii care construiesc un spital, sunt alţii care construiesc o universitate... Pentru mine, de exemplu, eu consider că să ajung să văd 3.000 de copii că fac sport, în fiecare zi, în baze sportive pe care eu le-am finanţat, mi s-ar părea un lucru cât se poate de în regulă”, a mai spus Dan Şucu.

Afla mai multe despre: dan sucu 

viewscnt
Articole similare