You are here:

Darius Olaru a văzut ce zvonuri circulă despre ce ar fi făcut la petrecerea FCSB şi a răbufnit: "Lumea judecă fără să ştie"

Darius Olaru a văzut ce zvonuri circulă despre ce ar fi făcut la petrecerea FCSB şi a răbufnit: "Lumea judecă fără să ştie"

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB, Darius Olaru, a fost în formă atât în timpul sezonului, cât şi la petrecerile pe care clubul le-a organizat odată cu titlul cucerit în Superliga. Totuşi, pe fotbalistul de 26 de ani l-au deranjat anumite comentarii, după câteva imagini apărute din timpul plimbării cu autocarul descoperit.

Darius Olaru a dorit să lămurească imaginile apărute cu el din timpul petrecerii FCSB

FCSB a cucerit titlul în România, iar Basarab Panduru a scos în evidenţă transfomarea lui Darius Olaru, cel care a marcat de 15 ori pentru echipă în acest sezon, la care se adaugă şase pase decisive. 

Căpitan la FCSB, Darius Olaru a recunoscut că s-a bucurat pentru performanţă, însă a făcut referire şi la imaginile din timpul plimbării cu autocarul, în care fanii au comentat că a consumat prea mult alcool. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Plimbarea cu autocarul, când au apărut niste videoclipuri virale cu mine, în care toată lumea spunea că sunt beat, dar n-am avut nimic de băut, nici macar apă plata n-am avut de băut.

Era şampanie, dar nici n-am mai prins. Acum toată lumea judecă fară să ştie. Am fost fericit, atât!", a spus Darius Olaru, pentru Orange Sport. 

Darius Olaru, campion al României cu FCSB: "De Cupa României n-am putut să ne bucurăm, pentru că era pandemia"

Transferat de la Gaz Metan în 2020, pentru 600.000 de euro, Darius Olaru s-a impus ca titular încă din startul aventurii la FCSB, iar acum visează să joace semifinala de EURO 2024 cu România şi să se califice în grupele Champions League. 

"Chiar n-am ştiut şi nu ştim (n.r. - cum să se bucure). Ăsta e primul trofeu după acel trofeu de Cupa României, în care n-am putut să ne bucurăm, pentru că era pandemia. De acum să ştim să ne şi bucurăm mult mai bine. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Nu, n-am dormit (n.r. - cu trofeul). Sincer, l-aş lua acum şi l-aş tine la noapte lângă mine. O să întreb la club să văd dacă mi-l dă cineva.

Parcă mă simt eliberat. S-a acumulat ceva presiune în toţi aceşti ani şi cumva e mai multă linişte după acest trofeu castigat, pentru că e normal că ne doream să ne facem şi fanii fericiţi, să simţim noi această fericire. Am muncit în toţi aceşti ani pentru acest trofeu. 

Deocamdată (n.r. - medalia) e acasă, o păstrez acolo bine. Mai târziu o să-mi fac o cameră a mea cu medalii, cu tricouri, cu chestii de astea şi va avea un loc special acolo. Am o colecţie cu mai multe tricouri, cu jucătorii şi am destul de multe tricouri, medalii mai puţine", a mai spus Darius Olaru, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: darius olarudarius olarudarius olaru fcsb 

viewscnt
Articole similare